Vieser Dot ⌀600mm Accoya, Öljytty - Kansi

LVI 3315995
EAN 6430066741649

Vieser Dot Design lattiakaivojärjestelmään on yhtenä kansivaihtoehtona tarjolla Vieser Dot ⌀600mm Accoya, Öljytty.

*Vieser Dot lattiakaivojärjestelmä koostuu erillisistä ja erikseen myytävistä osista: kourusta, valitusta kannesta ja kohteeseen sopivasta Vieser - lattiakaivosta. Katso kourun ja kaivojen tuotetiedot:

Kiinnostuitko? Katso jälleenmyyjät.

Accoya tuotemerkin alla tuotettava Accoya puu on asetyloitua radiata mäntyä. Asetylointi tarkoittaa puun käsittelyä etikka-anhydriidillä.  Käsittely vaikuttaa ensisijaisesti mittapysyvyyteen ja biologiseen vastustuskykyyn eli lahonsietokykyyn. Accoya on luonnollisesti uusiutuvaa ja lisäksi se on kestävämpää kuin monet uhanalaiset trooppiset jalopuut. Accoyalle on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja, mukaan lukien Pohjoismainen Joutsenmerkki. 

 Accoya kannen edut:

 • Kestävä: Accoya®-puu sopii täydellisesti vaativiin olosuhteisiin, jossa puu on alttiina jatkuvalle kosteudelle ja kuumuudella. Accoya® on mittapysyvää märkänäkin, se ei turpoa eikä väänny.
 • Mittapysyvä: Erinomaisen mittapysyvyyden ja kovuuden ansiosta kunnossapitoa tarvitaan harvemmin eikä puuta tarvitse käsitellä usein tuotteen elinkaaren aikana. Accoya®-puu laajenee ja kutistuu 75 % vähemmän kuin tavallinen puu.
 • Pintakäsiteltävyys: Pintakäsittely kestävää 3 tai 4 kertaa kauemmin.
 • Kestävistä lähteistä: Kaikki Accoya®-puun raaka-ainepuu tulee hyvin hoidetuista ja ympäristövaatimukset täyttävistä metsistä, joilla on FSC-, PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.
 • Myrkytön: Accoya®-puu on myrkytöntä, joten ympäristöön ei joudu niitä myrkkyjä, joita puun tavanomaisessa käsittelyssä vuotaa.
 • Jatkuvasti saatavilla: Valmistetaan runsaasti saatavilla olevista ja nopeasti kasvavista raaka-aineista, kuten Montereyn männystä (Pinus radiata)

Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

Vieser Dot ⌀600mm Accoya - kansi on saatavilla kahdella eri pintakäsittelyllä:

 

  Tekninen tuotekuvaus

  Vieser nro
  6001188
  LVI
  3315995
  EAN
  6430066741649
  Pakkaus ( laatikko / lava )
  1/10
  Pakkauksen mitat
  66 x 4,5 x 66cm
  Pakkauksen paino
  12,5kg
  Materiaali
  Accoya, Öljytty
  Kannen puuriman leveys
  32,72mm
  Kannen rimoitusaukotuksen leveys
  4mm
  Yleistä tietoa

  Pakkaus sisältää: Vieser Dot ⌀600mm Accoya kannen ja Vieser nostotyökalun helpottamaan lattiakaivon puhdistusta.

  Vieser Dot lattiakaivojärjestelmä koostuu kahdesta erillisestä osasta, kourusta sekä valitusta kannesta. Lisäksi kohteelle sopiva Vieser lattiakaivo myydään erikseen:

  Kiinnostuitko?
  Ota yhteyttä