Lattiakaivon puhdistus voi olla helppoa!

Vieser lattiakaivot – vaivatonta ylläpitoa

​​​​Vieser lattiakaivot – vaivatonta ylläpitoa

Lattiakaivo voi design-kansineen olla kylpyhuoneen katseenvangitsija, mutta sen voi myös arjessa ihanasti unohtaa, koska Vieserin lattiakaivojen puhdistus on nopeaa, helppoa ja huoltoväli voi olla kohteesta riippuen varsin pitkä.

Lattiakaivon puhdistus on asia, joka ei välttämättä tule mieleen kylpyhuonetta suunniteltaessa, mutta kaivon toimivuus on kylpyhuoneen keskeinen elementti, ja sen puhdistaminen tulee olla turvallista ja helppoa.

Vieserin tuotteiden yksi kulmakivistä on jo vuosien ajan ollut helppo puhdistettavuus.

Katso puhdistusohjeet tämän sivun lopusta.

Kotimainen luottokaivo

Erinomaiset virtausominaisuudet ja yli 7 miljoonaa asennettua kaivoa kertovat Vieserin luotettavuudesta. Veden poistuessa kaivon läpi kovalla virtausteholla se vie myös enimmän lian mukanaan, jolloin puhdistusta tarvitaan harvemmin.

Kun puhdistus tulee ajankohtaiseksi, se käy nopeasti ja vaivattomasti. Raskaampikin kansi on turvallista nostaa ergonomisen nostotyökalun avulla, ja kaivon vesilukko on suun­niteltu helposti irroitettavaksi. Takaisin paikalleen se menee vain yhdellä tavalla, joten puhdistus on turvallista ja näppärää kenelle tahansa.

”Kylpyhuoneiden kaivoratkaisulla on merkitystä. Hotellissa siivouksen vaatimustaso on korkea ja siihen ammattilaisen käyttämä aika on optimoitu parhaan lopputuloksen saamiseksi. Vieserin linjalattiakaivo on todella siisti ja helppo ylläpitää.”
Niina Käkelä, Scandic Rukahovin siivoustoimesta vastaava.

Scandic Rukahoviin valittiin tyylikkäät ja helppohoitoiset Vieser linjalattiakaivot. Lue lisää

”Linjalattiakaivon yksi etu on esimerkiksi puhdistettavuus. Se on todella helppo puhdistettava. Ei minulla lopulta siis ollut kahta sanaa sen suhteen, että mikä valinta lattiakaivojen suhteen tulee olemaan.”
Jontte Valosaari

Katso täältä lisää Jontte Valosaaren rakennusprojektista.

Lattiakaivon puhdistus

  1. Nostetaan lattiakaivon kansi ylös. Nostotyökalu helpottaa ison kannen nostoa.
  2. Kaivon vesilukko nostetaan pois nostokahvan avulla.
  3. Vesilukko huuhdellaan, ja kaivoa voi myös puhdistaa harjalla. Puhdistuksen jälkeen vesilukko ja kansi asetetaan takaisin paikalleen.

Kaikki Vieserin kaivojen huolto-ohjeet löydät täältä

Ota yhteyttä Ota yhteyttä