Linjalattiakaivot

Kaunis, kotimainen Vieser Line -linjalattiakaivo mukautuu sisustukseen joko huomaamattomana tai korostettuna. Nopea, helppo ja turvallinen asennus.

Katso tuotemallisto

Miksi Vieser Line -linjalattiakaivo?

  • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
  • Varma ja turvallinen vedeneristeen liitos.
  • Mahdollistaa ison laatan käytön ja kaadon yhteen suuntaan.
  • Näppärä puhdistaa – vesilukko on helppo irrottaa ja laittaa takaisin.
  • Laatoitettava malli soveltuu yhteen kaikkien yleisimpien kylpyhuoneen lattialaattojen  ja lattiapinnoitusten (esim. mikrosementti tai hartsi) kanssa.
  • Yhdistettynä Vieser One extra matalaan lattiakaivoon, linjalattiakaivojärjestelmän korkeus on vain 90 mm.

Katso tuotemallisto

Vieser Line -linjalattiakaivojen valikoima

Vieser Line -linjalattiakaivoista on saatavilla neljä kokoa: 700 mm, 800 mm, 900 mm, ja 1000 mm. Valikoimaan kuuluu laatoitettavat, rosteriset ja mustaksi pulverimaalatut linjalattiakaivon kannet. Vieser Line -linjalattiakaivo koostuu kannesta, kourusta ja erikseen myytävästä Vieser One -kaivosta.

Katso koko Vieser Line -valikoima

Vieser Line Robust kansi musta 800

Katso esittely

Vieser Line Core kansi musta 800

Katso esittely

Vieser Line Core kansi 800

Katso esittely

Vieser Line laattakansi 800

Katso esittely

Tyylikäs ja muuntuva

Tyylikäs ja muuntuva Vieser Line on uudentyyppinen linjalattiakaivojärjestelmä, jossa yhdistyvät korkea laatu, ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen käytettävyys. ​

Tutustu referensseihin

Helppo suunnitella

​Vieser Line -linjalattiakaivo koostuu erikseen myytävistä kannesta (1) ja kourusta (2). Kansia on saatavana laatoitettavina sekä RST-kansina.​

Lisäksi linjalattiakaivojärjestelmään valitaan Vieser One kaivoperheestä kohteeseen sopiva, perinteinen lattiakaivo, johon kuuluu tiivisterengas (3), hajulukko (4) ja kaivo (5). Kaivon valintaa ohjaavat mm. lattiarakenne (korkeus), lvi-suunnitelma sekä tarvittava sivuliitäntöjen määrä.​

Kaikki Vieserin kaivot ovat yhteensopivia Vieser Line -linjalattiakaivon kanssa.

Tutustu monipuoliseen kaivovalikoimaan

Vapaus sisustaa​

​Laatoitettavaa linjalattiakaivon kantta voi korostaa tai sen voi lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa. Valittavana on myös mattamusta, pulverimaalattu teräskansi. ​

Vieser Line -linjalattiakaivo sopeutuu sisustukseen monella tavalla – sen voi sijoittaa seinän viereen, hieman irti seinästä, keskelle lattiaa tai useita vierekkäin.

Katso asennusvideo

Helppo puhdistus

Arjen ylellisyyttä on huollon helppous. Vieserin kaivot on suunniteltu siten, että vesi poistuu nopeasti lattian pinnalta. Tämän saa aikaan lattiakaivon innovatiivinen rakenne, joka mahdollistaa vedelle voimakkaan virtaaman.

Kun kaivon puhdistuksen aika lopulta koittaa, toimenpide on nopea ja helppo. Asukas voi keskittyä nauttimaan huolettomasta arjesta ja kylpyhuoneestaan.

Lue lisää Vieser-kaivon helposta puhdistamisesta

Muotoilun ja toiminnallisuuden liitto

Vieser Line -linjalattiakaivo on paitsi kaunis katsella, myös käytössä toimintavarma ja vaivaton huoltaa.  Kunnianhimoinen ja laadukas muotoilu ei tarkoita kompromisseja arjen käytön suhteen.

Lue lisää uniikista muotoilusta

Referenssit

Ajaton kylpyhuone

Katso esittely

As Oy Nokkalan Seaside

Katso esittely

Hotel Riverton

Katso esittely

Hotel Runo

Katso esittely

Villa Kruunu

Katso esittely

Yrjönkatu 2

Katso esittely

Villa Sten

Katso esittely

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Katso esittely
Ota yhteyttä Ota yhteyttä