Tarinamme

Me täällä Vieserillä uskomme, että mikään ei ole mahdotonta ja että kaiken voi tehdä aina vielä vähän fiksummin.

Juuremme

Olemme suomalainen lattiakaivojen valmistukseen ja myyntiin keskittyvä perheyritys, jonka juuret ovat pohjanmaalaisessa ammattitaidossa. Aloitimme toimintamme jo vuonna 1973, Kauhajoella, perustajamme Erkki Jyllilän johdolla. Vieserin synty liittyi vahvasti Erkin visioon tuoda markkinoille tuote, joka pystyy tuomaan ratkaisun arkiseen käytännön ongelmaan: Miten saada vesi varmasti ja turvallisesti ulos kylpyhuoneesta tavalla, joka säästää kustannuksia sekä tuotteella, joka on laadukkaampi ja helpompi asentaa kuin valurautaiset edeltäjänsä.

Kuvassa: Jyllilän veljekset Olavi (vasemmalla) ja Erkki (keskellä) ystävänsä kanssa kotimaisemissa 1950 -luvun loppupuolella.

Jyllilän veljekset Olavi (vasemmalla) ja Erkki (keskellä) ystävänsä kanssa kotimaisemissa 1950 -luvun loppupuolella.
Jyllilän veljekset Olavi (vasemmalla) ja Erkki (keskellä) ystävänsä kanssa kotimaisemissa 1950 -luvun loppupuolella.

Matka alkoi muoviteknologia- ja muottiosaamisesta

Matka alkoi tuohon aikaan harvinaista muoviteknologia- ja muottiosaamista kartuttaen ja arvolupaus toteutui omaperäisissä ja toiminnallisesti uraauurtavissa Vieserin LVI -alan tuotteissa. Tuotanto käynnistyi tuolloin Kauhajoella -ja tänäkin päivänä Vieserin kaikki tuotanto tapahtuu edelleen Suomessa.

Korkealuokkaista tuotemuotoilua

Palkkiona hyvin tehdystä työstä, tuotteemme ovat saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja myös muualla Pohjoismaissa. Asiakkaamme valitsevat tuotteemme yhä uudelleen ja uudelleen ja tänään Vieserin lattiakaivojärjestelmät on asennettu seitsemään miljoonaan kylpyhuoneeseen. Nykyisin korkealuokkainen tuotemuotoilu näkyy yhä enemmän kodinomistajia inspiroivana estetiikkana mutta pohjalta löytyy aina hyvin toimiva tuote, joka auttaa arjessa ja ylittää niin ammattilaisasiakkaidemme kuin kodinomistajienkin odotukset.

Filosofiamme

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita tarjotaksemme parhaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Vieser tarjoaa lyömätöntä laatua, toimivuutta ja kestävyyttä. Panostamme tuotteiden muotoiluun sekä kestävään kehitykseen ja pyrimme jatkuvasti palvelemaan markkinoita tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka sopivat moderneihin koteihin ja helpottavat asiakkaidemme arkea.

Valikoimamme on tehty tukemaan ihmisten sisustusunelmia ja inspiroimaan heitä näkemyksellisiin valintoihin. Pyrimme auttamaan persoonallisten kokonaisuuksien luomisessa, jotka miellyttävät silmää, luovat harmoniaa sekä parantavat osaltaan elämän laatua.

Vieser -pieni mutta iso

Vieser on osa Paree Group – yritysryhmää, jonka ensimmäinen osa on perustettu jo vuonna 1973. Paree Groupin liikevaihto on noin 75 miljonaa euroa (vuonna 2021). Yhtiö työllistää yli 450 työntekijää.

Vieser -pieni mutta iso

Vieser on osa Paree Group – yritysryhmää, jonka ensimmäinen osa on perustettu jo vuonna 1973. Paree Groupin liikevaihto on noin 70 miljonaa euroa (vuonna 2020). Yhtiö työllistää noin 450 työntekijää.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä