Designkannet- Hyvin suunniteltu on kauniisti viimeistelty

Tänä päivänä kylpyhuone ei ole vain paikka suihkulle, se on tila rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Kylpyhuoneet sisustetaan täydellisen harkitusti katosta lattiaan: tunnelmalliseksi niin pinnoiltaan, materiaaleiltaan kuin valaistukseltaankin.

Uudenlaiset, isot lattiakaivon designkannet antavat uutta inspiraatiota sisustukseen. Ne muuttavat sen, miten lattiakaivot on perinteisesti nähty. Lattiakaivo voi nyt olla enemmän, kuin vain välttämätön, tekninen ratkaisu.

Tutustu valikoimaan

Miksi valita designkansi?

 • Kaunis, ajaton muotoilu
 • Sopii hienosti samanmuotoisen sadesuihkun pariksi
 • Saatava laatoitettavalla kannella tai kauniilla puukannella (Kebony –puu)
 • Eri materiaaleista valmistetut kannet ovat vaihdettavissa keskenään
 • Nopea, helppo ja turvallinen asennus
 • Yhteensopiva kaikkien Vieser One kaivojen kanssa
 • Laatanleikkaus-sapluuna pakkauksen mukana, sopii hyvin suurten laattojen kanssa
 • Tukeva rakenne täyttää esteettömyysvaatimukset
 • Näppärä puhdistaa – vesilukko on helppo irrottaa ja laittaa takaisin
 • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen

Tutustu valikoimaan

Vieser Dot ja Vieser Square – kokoa ja näyttävyyttä

Pyöreän Vieser on Dot -kannen halkaisija on 600mm ja neliönmuotoisen Vieser Square -kannen mitat ovat 600x600mm. Suuret kannet on suunniteltu ottamaan rohkeasti roolia ja tuomaan näyttävyyttä ja uutta ulottuvuutta kylpyhuoneen sisustukseen.

Vieser Square ja Vieser Dot -lattiakaivojärjestelmät koostuvat erikseen myytävistä kourusta ja kannesta. Lisäksi kohteeseen valitaan parhaiten soveltuva Vieser-lattiakaivo, joka myydään erikseen.

Kebonypuiset puukannet

Puu tuntuu miellyttävälle jalkojen alla, ja veden ääni pehmenee luonnolliseksi, kun suihkutilassa voi seistä tukevan puukannen päällä.

Joutsenmerkitystä Kebony-puusta valmistetut kannet on tuotettu myrkyttömästi ja ekologisesti. Ne ovat kovaa, kestävää ja kaunista puuta, jotka ainutlaatuisen käsittelynsä ansioista kestävät kylpyhuonekäyttöä erinomaisesti.

Lisätietoa käyttämästämme puusta ja sen käsittelystä saat puukansiemme Dot ja Square omilta tuotesivuilta. Kebony on luonnollisella menetelmällä käsiteltyä, vastuullisesti kasvatettua puuta. Vaikka käsittely antaa puulle luontaisen suojan, suosittelemme käsittelemään puukannen suoja-aineella 1–2 kertaa vuodessa.

Vieser Dot, Kebony-designkansi kruunaa upean kylpyhuoneen Helsinkiläisessä kodissa, joka remontoitiin 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Lue koko tarina

Vieser Flip

Yksi kansi, jolla on kaksi puolta. Kompaktin kokoinen Flip-kansi on tyylikäs vaihtoehto, kun toiveena on saada kylpyhuoneeseen yhtenäinen lattiapinta.

Toinen puoli kannesta voidaan laatoittaa halutulla laatalla, ja kannen voi myös kääntää, jolloin esillä on tyylikäs sileä teräspinta.

Soveltuu erinomaisesti 15 x 15 cm -laatalle. Katso laatoitusesimerkki ja lisätiedot tuotesivulta.

Sisustussuunnittelija Milla Alftanin kylpyhuoneessa lattiapinta pidettiin eheänä mm. Vieser Flipin avulla.

Lue koko tarina

Vieser Corner

Kylpyhuoneen nurkkaan asennettava Vieser Corner tarjoaa erinomaisen ratkaisun, kun tila halutaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Pakkaus sisältää asennusta helpottavan säädettävän teräskehyksen.

 • Laadukas ja tukeva
 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • Kannet istuvat täydellisesti kehykseen ja pysyvät tukevasti paikoillaan
 • Näppärä puhdistaa – vesilukko on helppo irrottaa ja laittaa takaisin
 • Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen
 • Saatavana kahta erilaista mallia

Tutustu Corner vaihtoehtoihin

Suomalaista muotoilua

Tiesitkö, että kaikki Vieserin designtuotteet valmistetaan Suomessa – ja ne ovat myös suomalaisten muotoilijoiden kädenjälkeä. Suunnittelun kulmakivinä ovat laadukas, aikaa kestävä sekä kunnianhimoinen muotoilu, joka yhdistyy tekniseen toimintavarmuuteen. Tämä yhdistelmä varmistaa sellaiset tuotteet, jotka ovat paitsi ilo silmälle myös huolettomia asukkaille. Ammattilaisille tuotteet ovat selkeitä sekä suunnitella että asentaa.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä