Helppo asentaa

Yli seitsemän miljoonaa asennettua lattiakaivoa puhuu puolestaan -Vieserin kaivot ovat varmoja ja nopeita asentaa.

Kun ammattilainen valitsee saman kaivoratkaisun kerta toisensa jälkeen, siihen on hyvä syy. Olemme aina kuunnelleet tarkalla korvalla käyttäjiämme, ja tuotesuunnittelumme perusta on helppo asennus ja toimintavarmuus.

Syyt kotimaisen Vieserin valitaan

  • Asennusvaiheet ovat yksinkertaisia.
  • Asennukseen tarvittavia osia on vähän ja ne ovat selkeitä käyttää.
  • Kaivon asentaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti -valutuet tuovat lisävarmuutta.
  • Ohjeet ovat selkeitä -kaivon asennus on aina samanlainen huolimatta mallista.
  • Kaikki Vieser -lattiakaivotuotteet sopivat yhteen Vieser One -kaivojen kanssa.

Yksi kaivo – kaikki mahdollisuudet

Jo Vieserin perusajatus lähti siitä, että lattiakaivo tulee olla niin yksinkertainen asentaa, että se on liki mahdotonta tehdä väärin. Ainutlaatuiset valutuet pitävät kaivon asennusvaiheessa tukevasti paikallaan lattiavalun aikana, ja valutukia käyttäen ajansäästö on jopa 15 min/kaivo. Tukena asennukselle on hyvien asennusohjeiden lisäksi havainnollistavat asennusanimaatiot.

Vieser on viime vuosina tuonut valikoimaansa peruskansien ohelle upeita designkansia ja sisutukseen sulautuvia linjalattiakaivoja. Lattian alta löytyy kuitenkin aina tuttu ja toimintavarma Vieser-kaivo, koska kaikki kannet ovat yhteensopivia Vieser One -kaivojen kanssa.

”Asentajilla ei ollut mitään ongelmia. Saimme Vieseriltä hyvin apua sekä teknisten ratkaisujen että ulkonäön ja designin osalta.”
Riku Hakala, asukas

Hakalat remontoivat asunnon vanhaan 1800-luvun panimorakennukseen. Kylpyhuoneissa käytettiin monipuolisia Vieser-ratkaisuja. Kuvan lattialaatat ovat peräisin legendaarisesta turkulaisyökerhosta, ja Vieser-linjalattiakaivo sulauttaa ne täydellisesti kokonaisuuteen. Lattian alla tietenkin tuttu virtaustehokas Vieser-kaivo.

Alla oleva videoanimaatio havainnollistaa Vieser Line linjalattiakaivon asennuksen. Asennus on helppoa ja lisäosia on vain vähän. Kaikkiin Vieser -tuotteisiin on tukena on selkeä asennusohje.

Lisää videomateriaalia huolto- ja asennusohjeista löydät Youtube-kanavaltamme. Kattavat suunnittelu- ja asennusohjeet kaikkiin tuotteisiimme löytyvät ammattilaissivuiltamme.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä