Vieserin lattiakaivotuotteilla on kymmenen vuoden järjestelmätakuu

Päivittäinen käyttö vaatii lattiakaivojärjestelmältä paljon. Siksi Vieser-lattiakaivotuotteiden valmistuksessa onkin käytetty vain ensiluokkaisia materiaaleja ja osia. Tuotteiden toimivuus ja vesitiiviys on todennettu standardin mukaisissa tarkoissa ja vaativissa tyyppihyväksyntätesteissä.

Luotettava valmistusprosessimme, tarkka laadunvalvontamme ja jatkuva tuotekehityksemme takaavat, että tuotteemme ovat toimintavarmoja ja kestäviä ratkaisuja toimintaympäristössään, kuten ovat olleet jo 50 vuoden ajan. Tämän vuoksi Vieser tarjoaa kymmenen vuoden järjestelmätakuun lattiakaivotuotteilleen.

System guanrantee

Järjestelmätakuu lyhyesti

10 vuoden järjestelmätakuu kattaa Vieser-lattiakaivotuotteiden materiaali-, rakenne- sekä valmistusvirheet. Vieser-lattiakaivojärjestelmä sisältää kaivot, kaivoihin liittyvät lisätarvikkeet sekä kansistot.

Järjestelmätakuu on voimassa, kun sekä lattiakaivojärjestelmä että lattiakaivon kansi ovat Vieserin tuotteita. Lisäksi Vieser-lattiakaivon ja vedeneristeen on oltava tyyppikokein yhteen sopiviksi todettuja.

Järjestelmätakuu ei kata asennuksesta, väärästä varastoinnista, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä tai käytöstä johtuvia virheitä. Takuu ei kata myöskään tavanomaista tuotteiden kulumista eikä välillisiä kuluja.

Järjestelmätakuu ei vaikuta kuluttajansuojalain ehtoihin.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä