Uniikki muotoilu – Lattiakaivosta muotoiltiin katseenvangitsija

Kylpyhuoneen uusi suunta

Kylpyhuone ei enää ole vain tekninen tila, vaan siellä halutaan viihtyä ja sen sisustukseen halutaan panostaa. Luonnolliset teemat kuten puu, kestävät, vastuulliset valinnat ja kotimaisuus ovat Vieserin toiminnan kulmakiviä, ja vahvoja trendejä kylpyhuoneiden suunnittelussa.

Muotoilu on aina ollut osana kaikkea toimintaamme. Alussa keskityimme muotoilemaan lattiakaivon täydelliseksi. Nyt muotoilemme lattiakaivon kannet osaksi kylpyhuoneen sisustusta. Kansi ei ole enää pelkkä tekninen ratkaisu, vaan se voi olla kylpyhuoneen näyttävin keskipiste – kaunis ja ajaton muotoilutuote.

”Kaivonkansi ei ole enää pelkkä tekninen tuote, se on katseenkestävä, kylpyhuoneen keskipiste – ajaton, kaunis designtuote.”

Kotimainen muotoiluyhteistyö

Viime vuosina olemme tuoneet markkinoille aivan uudenlaisia designkansia, joiden muodot ja materiaalit mullistavat koko tarjonnan. Muotoilussa teemme tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten huipputoimistojen Aivan Designin ja Pentagon Designin kanssa.

Jopa perinteisiksi miellettyjen neliökansien suunnittelussa olemme halunneet olla tinkimättömiä muotoilun suhteen, ja luoneet uuden valikoiman suomalaisen muotoiluyhteistyön voimin.

Muotoilun ja toiminnallisuuden liitto

Vaikka valintamme designin saralla ovat olleet ajoittain hyvin rohkeita ja valtavirrasta poikkeavia, emme missään vaiheessa ole suostuneet kompromisseihin toimivuuden suhteen. Olemme luoneet kansia, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Vieser kaivojen kanssa, ja loppukäyttäjälle erittäin huolettomia ja helppohoitoisia. Kaikki tuotteemme kaivoista kansiin omaavat erinomaiset virtausominaisuudet ja pitkät huoltovälit.

Laaja valikoima kaivotuotteissamme mahdollistaa parhaat valinnat monimuotoisissa kohteissa sekä lattiapinnan päällä että alla. Tämä muotoilun ja toiminnallisuuden liitto on sekä sisustajan että asentajan unelma. Tutustu toteutettuihin kylpyhuoneunelmiin referenssit -sivullamme.

”Muotoilu on meille sekä kylpyhuoneen pinnalla koettavaa laadukasta designia että huippuunsa kehitettyä toiminnallisuutta, joka mahdollistaa arjen sujuvuuden lattian pinnan alla.”

Janina Ollberg, Head of Products and Design, Vieser

Puuta, luonnollisesti

Luonnollisuus on ajaton trendi, ja ei ole sattumaa, että olemme valinneet sen materiaaliksi osana pitkäjänteistä suunnittelutyötä. Olemme tuoneet ensimmäisenä puun käytön kylpyhuoneen lattiaan kokonaan uudella tavalla. Puu tuntuu miellyttävälle jalkojen alla, ja veden ääni pehmenee luonnolliseksi, kun suihkutilassa voi seistä tukevan puukannen päällä.

Joutsenmerkitystä Kebony- puusta valmistetut kannet on tuotettu myrkyttömästi ja ekologisesti. Ne ovat kovaa, kestävää ja kaunista puuta, ja ainutlaatuisen käsittelynsä ansioista kestävät kylpyhuonekäyttöä erinomaisesti.

Lisätietoa käyttämästämme puusta ja sen käsittelystä saat puukansiemme Dot ja Square omilta tuotesivuilta.

Vapaus valita

Vieserin kotimaiset, Suomessa valmistetut designtuotteet antavat kylpyhuonesuunnitteluun ennennäkemätöntä vapautta. Lattiakaivon sijoittaminen on joustavaa, ja sisustusmateriaalien mukaan kantta voi joko korostaa tai sen voi sulauttaa täydellisesti osaksi kylpyhuoneen lattiaa.

Suuret laatat, luonnollinen puu tai mitä tahansa siltä väliltä – valinta on sinun.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Ota yhteyttä Ota yhteyttä