Tyylikästä lomailua Rukatunturilla

Kun Rukatunturilla sijaitseva Scandic Rukahovi hotelli sai uuden ilmeen, tarvittiin kylpyhuoneisiin lattiakaivo, jossa yhdistyvät muotoilun ja toiminallisuuden parhaat puolet.
Kauneutta ja harmoniaa

Perinteisen tyylikäs tunturihotelli, Scandic Rukahovi sijaitsee Rukatunturin alppikylässä, aivan rinteiden tuntumassa, Rukan sydämessä. Hotelli on aito ski-in ski-out -tyylinen hotelli, josta pääsee sukset jalassa suoraan Rukan upeisiin rinteisiin ja laduille. Hotellissa on tarjolla sekä hotellihuoneita että huoneistoja sekä monipuoliset ravintolapalvelut ja se onkin 548lla vuodepaikallaan Rukan suurin hotelli.

Vuosien 2019-2020 aikana Scandic Rukahovissa tehtiin laaja remontti. Tässä yhteydessä myös huoneiden kylpyhuoneet uusittiin. Suihkutiloihin haluttiin tuoda ripaus luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Lattiakaivoratkaisuksi valikoituivat Vieser Line linjalattiakaivot, joiden avulla suihkutilaan saatiin kaunis, yhtenäinen lattiapinta. Eleetön ja rauhallinen yleisilme kestää aikaa ja tuo kylpyhuoneisiin Spa -tyyppistä tunnelmaa.

Huone kutsuu viihtymään

Hotelleissa on erityisen tärkeää, että kaikki huoltoon ja ylläpitoon liittyvä toimii tehokkaasti ja huomaamattomasti taustalla. Näin hotellivieraat voivat irrottautua arjesta ja nauttia lomasta. Scandic Rukahovin kylpyhuoneiden lattiakaivoratkaisun valinnassa otettiin tämän vuoksi huomioon seikka, joka jää usein taustalle, kun lattiakaivovalintoja tehdään. Kaivolta vaaditaan hotelliolosuhteissa äärimmäisen tehokasta toimivuutta ja harvaa huoltoväliä.

Täydelliseen suihkunautintoon kuuluu se, että vesi poistuu nopeasti lattialta ja lattiakaivo toimii tehokkaasti. Lattiakaivon huoltovälin tulee olla pitkä, jolloin tarkoin laskettua siivousaikaa ei juuri kulu tähän harvoin tehtävään toimenpiteeseen.

Siisti ja helppohoitoinen

Kuitenkin, kun siivouksen aika lopulta koittaa, sen tulee hoitua nopeasti, vaivattomasti ja ilman ylimääräisiä toimenpiteitä tai erityisiä työkaluja. Tähän vaatimustasoon sopii Vieserin linjalattiakaivo erinomaisesti. Kaivoratkaisu rakentuu suositun ja äärimmäisen tehokkaan, kotimaisen Vieser One -kaivon päälle. Vieser One -kaivon kova virtausteho ja nerokkaan yksinkertainen rakenne pystyvät tuomaan juuri tällaista helppoutta ja toimintavarmuutta kovankin käytön kohteisiin – unohtamatta esteettisesti sisustukseen yhteensopivaa pintaratkaisua, laatoitettavaa kantta. Vieser Line linjalattiakaivo on myös turvallinen ja vakaa valinta, paitsi käytön myös vesieristyksen suhteen.

Kauneutta ja toimivuutta

"Kylpyhuoneiden kaivoratkaisulla on merkitystä. Hotellissa siivouksen vaatimustaso on korkea ja siihen ammattilaisen käyttämä aika on optimoitu parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kaivojen harva siivousväli antaa lisäaikaa siivota esimerkiksi muuta kylpytilaa, joka nostaa siivouksen laatua. Vieserin linjalattiakaivo on todella siisti ja helppo ylläpitää” kertoo Scandic Rukahovin siivoustoimesta vastaava Niina Käkelä.

”Scandic Rukahovin uudistuminen on ollut meille tärkeä hanke. Osana sitä, kylpyhuoneiden uusi ilme täydentää modernia ja laadukasta vierailukokemusta. Taidolla suunniteltu ilme kylpyhuoneissa, kaunista ja huomaamatonta kansiratkaisua myöten, kertoo paljon tasosta, jota haluamme tarjota asiakkaillemme. Ainutlaatuinen kokemus, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat harkittuja ja täydentävät toisiaan, luovat upeat puitteet lomailuun Rukalla” toteaa hotellin johtaja, Lea Riekki.

Tutustu Scandic Rukahovi hotelliin täällä.

”On ollut ilo olla mukana Scandic Rukahovin uudistumisprojektissa. Ajatus siitä, että voimme osaltamme olla mahdollistamassa unelmalomaa Rukalla, tuntuu erityisen hyvältä.”
Mikko Manninen, Vieser
Mikko Manninen vastaa Vieserillä designtuotteiden myynnistä.

Käytetyt tuotteet

Vieser Line linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella 800mm