Kompakti koti isommallekin perheelle

Jukkatalon Tuulia kohosi Asuntomessujen juhlavuoden messualueelle Tuusulan Rykmentinpuistoon.
Talo on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jossa äiti on kotoa työskentelevä taiteilija.

 

Kesällä 2020 Asuntomessut täyttivät 50-vuotta ja juhlavuoden messut järjestettiin Tuusulassa. Rykmentinpuistoon nousi toinen toistaan upeampia rakennuksia, joista koostui vuoden 2020 Asuntomessualue.

 

Yksi upeista kohteista on Jukkatalon Tuulia. Talo on suunniteltu ja rakennettu kuvitteelliselle perheelle, jossa asuvat on kotona työskentelevä taitelijaäiti ja paljon työn vuoksi matkusteleva isä, sekä heidän pieni vauvansa.

Vieser Line kannet mukautuvat kauniisti harmoniseen kylpyhuoneeseen.

Talossa tärkeintä oli, että siitä saadaan valoisa, tyylikäs ja ennen kaikkea toimiva. Ensimmäisen kerroksen kylpyhuoneessa on jatkettu koko talon läpi jatkuvaa neutraalia ja luonnollista värimaailmaa. Isot hiekan väriset laatat luovat kylpyhuoneeseen rentouttavan ja luonnonläheisen tunnelman.

 

Alakerran kylpyhuoneessa lattiakaivoksi on valittu kaksi Vieser Line linjalattiakaivoa. Kahdelle suihkulle on molemmille asennettu omat linjalattiakaivot viimeistelemään kylpyhuoneen kauniiksi kokonaisuudeksi. Yksikin linjalattiakaivo riittäisi turvallisesti poistamaan veden kylpyhuoneesta, sillä yhden Vieser Line kaivon kapasiteetti on riittävä kahden suihkun veden poistoon.

 

Vuoden 2020 Asuntomessujen messukohteita pääset ihastelemaan vielä virtuaalisesti. Tutustu Jukkatalon Tuuliaan tästä.

Käytetyt tuotteet

Vieser Line linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella 800mm