Luonnon rauhaa lapsiperheen kodissa

Luonnon harmoniaa hehkuvassa Dekotalo Ruuti -nimisesä kohteessa ei tingitty toimivuudesta eikä laadukkuudesta.
Olohuoneen isoista ikkunoista riittää valoa läpi kodin.

Tuusulan asuntomessuilla nähtiin kesällä 2020 upeita kohteita, joissa monet perheet ja pariskunnat pääsivät toteuttamaan unelmiaan. Tänä päivänä kotien kylpyhuoneet - jopa koti spa -henkiset tilat ottavat ison roolin ihmisten sisutusunelmissa ja vaatimukset ovatkin sitä myötä monipuolistuneet.

Dekotalo Ruuti on lapsiperheelle rakennettu koti, jonka asukkaat halusivat kodista paikan, jossa kaikelle on tilaa. Dekotalo Ruudissa asuu nelihenkinen perhe, johon kuuluu äidin ja isän lisäksi kaksi leikki-ikäistä lasta. Kotiin tarvittiin siis toimivuutta sekä tilaa leikkiä ja rauhoittua. Tässä talossa yhdistyvät kaikki nuo tarpeet. Koti on kaunis kokonaisuus, jossa tila on käytetty loistavasti hyödyksi ja huolellisen viimeistelyn jälki näkyy.

Kodin kaikissa pinnoissa on päädytty luontoa mukaileviin värivalintoihin, jotka luovat taloon halutun rauhallisen tunnelman. Taloon on valittu isot ikkunat, joista tulvii sisään auringonvaloa ja ympäröivä luonto tulee osaksi asumista. Näin tiloihin muodostuu paljon avaruutta ja talon värimaailma nousee kauniisti esiin.

Vieser Square designlattiakaivon kansi toimii kylpyhuoneen katseenvangitsijana.

Materiaalien laadukkuus ja luonnonläheinen värimaailma jatkuvat kuin luonnostaan kohteen kylpytiloissa. Myös kylpyhuoneiden toteutuksessa on nähtävissä perheelle tärkeä arjen toimivuus. Alakerran kylpyhuoneeseen on asennettu iso Vieser designlattiakaivo Accoya puumateriaalista tehdyllä kannella, joka vangitsee katseen heti kylpyhuoneeseen astuttaessa. Lattiakaivon valinnassa on otettu huomioon kauniin ulkomuodon lisäksi talossa peruspilareina toimivat toimivuus ja käyttömukavuus.

Vieserin puiset designlattiakaivonkannet ovat turvallinen tapa tuoda kylpyhuoneen lattiaan tällä hetkellä pinnalla olevaa puuta materiaalina, sillä designlattiakaivon kansissa käytetyt puumateriaalit ovat käsitelty kylpyhuoneisiin kestäviksi. Kansi on helposti puhdistettavissa ja helposti nostettavissa, jotta myös lattiakaivo saadaan puhdistettua, kun ajan saatossa tarve sitä vaatii. Vieser Square designlattiakaivon kansi kuin tehty tuomaan kodin kylpytiloihin omaa arjen luksusta ilman, että joudutaan tinkimään toimivuudesta.

Dekotalo Ruutiin pääset tutustumaan virtuaalisesti tästä.

Käytetyt tuotteet

Vieser Square kansi Accoya, Vahattu