Valoisaa harmoniaa lapsiperheen kodissa

Lahden seudulta, luonnonrauhaa huokuvalta asuinalueelta, löytyy uusi upea lapsiperheen koti, jossa materiaalit on mietitty sekä visuaalisesti näyttäviksi että kestäviksi. Antti Perkon nelihenkinen perhe asuu rauhallisella alueella muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta. Uudiskohteen rakentaminen on aina kova urakka, ja matkaan on mahtunut yllätyksiä, mutta kylpyhuoneen valintoihin perhe on enemmän kuin tyytyväisiä.

Perhe valitsi kylpyhuoneen lattiakaivoratkaisuksi Vieser Line -linjalattiakaivon, ja valinnan takana oli monta syytä, joihin Vieser oli ratkaisu.

Valoisa koti luonnonläheisellä alueella
Näyttävät suuret lattialaatat linjalattiakaivon parina

Kylpyhuoneeseen valittiin näyttävät suuret lattialaatat, joihin Vieserin linjakaivo oli nappivalinta. Laatoitettava kansi haluttiin sulauttaa osaksi kylpyhuoneen lattiaa, jolloin suuri harmaa laatta loisi yhtenäisen harmonisen kokonaisuuden, ja kaato olisi helppo toteuttaa yhteen suuntaan.

Kylpyhuoneen koko toi myös omat haasteensa lattiakaivoratkaisun valintaan. Koska lattiaan haluttiin kaksi metrinlevyistä linjalattiakaivoa, valinnan kohdistuminen Vieserin valikoimaan oli helppo. Vieser Line -linjalattiakaivoratkaisu ei vaadi lisätilaa lattian alla, vaan kaivona voidaan käyttää mitä tahansa Vieserin lattiakaivoa kannen parina, joten valinta voidaan miettiä täysin visuaalisuuden ehdoilla. Näin saatiin kaivopari kulkemaan seinästä seinään, jolloin kokonaisuus on siisti ja symmetrinen. 

Vieserin linjalattiakaivon valinnassa todella iloinen yllätys oli, että ei tarvinnut olla alan ammattilainen pystyäkseen hankkimaan kaivoratkaisun osat asentajalle valmiiksi

Antti Perko
Talon omistaja

”Uudiskohdetta rakennuttaessa joutuu tahtomattaankin opettelemaan asiantuntijaksi monessa eri asiassa, mutta Vieserin linjalattiakaivon valinnassa todella iloinen yllätys oli, että ei tarvinnut olla alan ammattilainen pystyäkseen hankkimaan kaivoratkaisun osat asentajalle valmiiksi.

Kun linjakaivon pituus oli valittu, kaikki asennukseen tarvittavat osat tulivat yhdessä paketissa, eikä ylimääräistä selvitystyötä tai osien metsästystä tarvittu. Asentajalle tämä oli ensimmäinen Vieser linjalattiakaivo, ja hän oli erityisen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka helposti ja vaivattomasti asennus sujui.”
Asunnon omistaja, Antti Perko, kertoo.

Juuri asennuksen helppous on yksi Vieserin linjakaivon valteista. Osia on vähän, ja ne ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Asennuksen tukena on tarkat ohjeet ja asennusanimaatiot tuovat lisävarmuutta työhön. Vieser Line on yhteensopiva minkä tahansa Vieser -lattiakaivon kanssa, joten asennuksen suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Tämän lisäksi linjalattiakaivo voidaan sijoittaa kylpyhuoneessa turvallisesti mihin kohtaan vain. Kaikki kaivoratkaisut ovat virtaustehonsa ja helpon puhdistettavuutensa vuoksi erittäin toimintavarmoja, ja Vieser tarjoaakin tuotteilleen 10 vuoden järjestelmätakuun.

Lue lisää Vieser-kaivojen huollosta.

Asennus oli helppoa ja lopputulos todella siisti