Perinteikäs hotelli laajeni

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone laajeni keväällä, ja sai jo aiemmin palkittuun majoituskapasiteettiin lisää uusia, upean yksilöllisiä huoneita. Uudet huoneet ovat vierailijalle todellinen elämys — jokaista yksityiskohtaa myöten. Jo tunnelmallinen sisäpuutarha ja lounge-alueet lupaavat paljon, mutta uudet upeat hotellihuoneet lunastavat nuo lupaukset ja enemmänkin.

Uusien design-huoneiden sisutusratkaisuissa ei ole tehty kompromisseja, ja rohkeus näkyy todella näyttävissä valinnoissa.

Kylpyhuone kuin yksityinen spa

Rohkeat valinnat pätevät myös kylpyhuoneissa, joiden ylellinen sisustus tuo vieraalle todellisen spa-kokemuksen. Kylpyhuoneiden lattiaa koristaa näyttävä mustaa ja kultaa sekoittava mosaiikkilaatta, jonka pariksi on valittu lattiaan sulautuva laatoitettava Vieser Line -linjalattiakaivo. Tämä ratkaisu on omiaan juuri tällaisten pintojen kanssa, joissa lattian pinnan halutaan pysyvän yhtenäisenä läpi koko tilan.

Myös kaato on helposti toteutettavissa yhteen suuntaan, kun linjakaivo on seinän vieressä. Näin visuaalinen kokonaisuus säilyy ja lopputulos on silmää hivelevä.

Vieser Line -linjalattiakaivo on erinomainen valinta ammattilaisen suunnittelemaan kylpyhuoneeseen. Vaihtoehtoja on yhtä paljon kuin lattiamateriaaleja. Linjakaivon voi laatoittaa osaksi lattiaa tai lattian kuviota, jolloin kaivo sulautuu upeasti kokonaisuuteen. Jos taas materiaalina on vaikkapa mikrosementti, sillä voi täyttää laatoitettavan kannen, jolloin yhtenäinen ilme säilyy täydellisesti.

Myös kaivon paikka on täysin valittavissa, mikä antaa vapaat kädet suunniteluun. Vieser Line -linjalattiakaivo on turvallista sijoittaa mihin tahansa kohtaan kylpyhuoneen lattiassa.

Toimintavarma

Lattiakaivon toimintavarmuus on asia, josta kukaan ei halua tinkiä, mutta erityisesti hotelliolosuhteissa tämä korostuu. Erinomainen virtausteho ja pitkä puhdistusväli ovat konkreettisia asioita, jotka vapauttavat siivouksen resursseja. Vesi poistuu nopeasti lattialta ja voimakas virtaus puhdistaa samalla myös kaivon vesilukkoa, jolloin puhdistustarve harvenee.

Ja itse puhdistus on helppoa, nopeaa ja turvallista, ja se sujuu keneltä tahansa.

Laajennus jatkaa upeasti Seurahuoneen historiaa

Lahden Seurahuoneella on pitkä ja kunnioitettava historia. Tämä designia huokuva laajennus jatkaa upeasti tätä tarinaa, ja tuo Lahden keskustan pääkadulle ainutlaatuisen keitaan vierailijoille.

Mikä voisi olla parempi päätös matkapäivälle kuin sujahtaa ylelliseen spa-tunnelmaan oman hotellihuoneen rauhassa, ja antaa silmän vaellella upeissa yksityiskohdissa. 

Tutustu hotelliin Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone | Hotelli Lahti – sokoshotels.fi

Referenssit

Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Katso esittely