Vieser Line installation options

Uusi Vieser Line -asennusanimaatio

Olemme julkaisseet uuden asennusanimaation Vieser Line linjalattiakaivoille, joka tekee linjalattiakaivon asennuksesta entistäkin helpompaa.

Saamme aika ajoin kysymyksiä asiakkailtamme Vieser Line linjalattiakaivon asennukseen liittyen. Työmailla tilanteet ja olosuhteet vaihtelevat ja joskus ammattilainen voi kaivata apua johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Löytyy myös niitä, joille linjalattiakaivo on vielä ratkaisuna uusi ja siksi tukea laadukkaaseen asennus- tai suunnittelutyöhön tarvitaan.

Olemme siksi tuottaneet kompaktin asennusanimaation Vieser Line linjalattiakaivon asennuksesta. Lyhyt, 2.40min  -pituinen animaatio käy läpi Vieser Linen asennuksen vaihe vaiheelta:

  1. Kaivon asennus
  2. Valumuotin asennus ja lattiavalu
  3. Vesieristys
  4. Kaivon asemointi
  5. Laatoitus ja viimeistely

Vieser Line -asennuksen ja tuotteen edut

Vieser Line linjalattiakaivon asennusperiaate on sama riippumatta siitä, tuleeko kohteeseen laatoitettava kansi vai rosteripintainen kansi. Valmiin kannen kohdalla kannen laatoitusvaihe jää tällöin toki pois.

Kaikkien Vieserin kansien – myös Vieser Line-ratkaisun alla -on aina Vieserin tehokas ja perinteinen lattiakaivo. Kaivo valitaan asennuskohteen käyttötarpeen mukaan Vieserin laajasta lattiakaivovalikoimasta, josta löytyy kaivoratkaisut niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Vieser Line linjalattiakaivon etuihin kuuluu helpon asennuksen lisäksi kaivon sijoituksen monipuolisuus. Linjalattiakaivot asennetaan tyypillisesti seinän viereen, jolloin kaadot voidaan toteuttaa yhteen suuntaan. Vieser Line voidaan asentaa myös hieman irti seinästä tai keskelle lattiaa kaadot huomioiden.

Kaikki asennustavat ovat yhtä turvallisia vesieristyksen suhteen, asennustapa on sama eikä mitään lisäosia tarvita.

Tukea asennukseen ja suunnitteluun

Katso myös Vieser Line linjalattiakaivojen kattavat, tuotekohtaiset asennusohjeet löydät tuotesivuilta. Meillä on myös erillinen täsmäohje laatoitukseen.

Tukea ja apua asennuksiin saa myös meiltä suoraan, palvelemme asiakkaita vieser@vieser.fi/fi sekä puhelinnumerossa: 020 746 4400.