Arkkitehdin valinta – selkeää ja linjakasta

Göteborgilaisen yksityisasunnon kylpyhuone uudistettiin rauhallisen harmaan sävyillä ja rouheilla, suurilla laatoilla.

Tässä yksityisasunnossa asuva arkkitehti halusi uudistaa kylpyhuoneensa moderniksi ja selkeäksi. Rauhalliset harmaan sävyt kylpyhuoneen seinän suurissa ja rouheissa laatoissa kohtavaat lattian pikkulaatan, luoden eheän ja selkeän kokonaisuuden.

Suihkutilan kirkas lasiseinä tuo muutoin harmaan kiven hallitsemaan tilaan kontrastia ja keveyttä. Lattiassa suuri designkansi, Vieser Square, on laatoitettu lattiaan valitulla pikkulaatalla. Suuri kansi on vakaa ja tukeva alusta seistä suihkun alla, ja se mahdollistaa kauniin ja yhtenäisen lattiapinnan koko alueella. Yhtenäinen pinta tuo tilaan ylellisen ja persoonallisen ilmeen perinteisen pienen kaivoritilän puuttuessa kokonaan.

Mustaa ja harmaata
Kansi, jonka päällä voi seistä

Laatoitettava lattiakaivonkansi on osa Vieserin suurten neliönmallisten kansien Vieser Square -tuoteperhettä. Sen suuri koko, 60cm x 60cm, on suunniteltu niin, että kannen päällä voi seistä. Samalla se on näyttävä vastinpari suihkulle. Kannen voi laatoittaa asiakkaan valitsemalla laatalla, pienistä laatoista aina yhteen suureen laattaan asti. Vaihtoehtoisesti kannen voi täyttää märkätiloihin sopivalla massalla, kuten mikrosementillä tai hartsilla.

Vieser Square -tuoteperheen kansia on saatavana samassa koossa myös kylpyhuonekäyttöön soveltuvalla puumateriaalilla.

Tutustu Vieser Square kansimateriaaleihin.

Vieser Square designkannet ovat yhteensopivia tehokkaiden ja toimintavarmojen Vieser One lattiakaivojen kanssa. Asennus on nopeaa ja vaivatonta ja arki helppoa – kaivojen puhdistusväli on todella pitkä.

Lue lisää puhdistuksen helppoudesta.

Kiinnostuitko? Voit tutustua kaivoratkaisuihimme showroomeissamme.

Kannen alla tehokas ja toimiva kaivo