Designhotellin uusi ulottuvuus

Keskellä Göteborgia, veden äärellä komeileva Riverton designhotelli laajentui uudella osalla.

Designhotelli Rivertonissa Göteborgissa tehtiin hiljattain mittava laajennus. Tämä uusi, vahvasti visuaalinen ja ylellinen kokonaisuus vaatii erityistä huomiota yksityiskohdille — myös sellaisille, joita ei perinteisesti olla totuttu näkemään design-valintoina.

Riverton hotellin täysin uusissa kylpyhuoneissa komeilevat suuret, kiiltäväpintaiset laatat ovat saaneet seurakseen Vieserin linjalattiakaivot. Vieser Line -linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella on täydellinen ratkaisu silloin, kun halutaan tehdä kauniita ja ehjiä pintoja suurilla laatoilla.

Kun linjakaivo on seinän vieressä, lattian kaato kohti kaivoa voidaan totetuttaa yhteen suuntaan. Tämä puolestaan mahdollistaa kokonaisten laattojen käytön ilman, että suurta laattaa tarvitsee leikata osiin. Näin laatan kaunis kuosi pääsee oikeuksiinsa.

Kylpyhuoneen ylellinen look
Kaivo, joka mukautuu sisustukseen

Laatoittettavan kannen toinen tärkeä ominaisuus on valinnanvapaus. Kannen voi laatoittaa, kuten Riverton hotellissa on tehty, lähestulkoon häviämään lattian laatan sekaan. Vaihtoehtoisesti, kannen voi vaikkapa laatoittaa osaksi lattiaan muodostuvaa kuviota. Vaihtoehdot palvelevat täysin haluttua visuaalista kokonaisuutta.

Samoin toimii Vieser Line -kaivon paikan valinta kylpyhuoneessa. Tyypillisesti linjalattiakaivo halutaan sijoittaa nimeomaan kiinni seinään, jotta lattian kaato saadaan toteutettua yhteen suuntaan. Vieser Line on kuitenkin yhtä helppoa ja turvallista asentaa mihin tahansa paikkaan kylpyhuoneessa. Sijoituspaikka voidaan valita täysin visuaalisin perustein ja ilman kompromisseja turvallisen vesieristyksen suhteen.

Vieserin tuotteiden kulmakivinä ovat kansien kauniin muotoilun lisäksi toimintavarmuus ja huoleton arki. Kaikki designkantemme ovat aina yhteensopivia äärimmäisen tehokkaiden Vieser One lattiakaivojen kanssa.

Hotellikäytössä nämä ominaisuudet nousevat arvoon arvaamattomaan. Vieserin kaivot toimivat tehokkaasti. Ne vievät veden nopeasti pois lattialta, eikä niitä tarvitse puhdistaa usein. Tämä perustuu Vieser One -kaivojen voimakkaaseen virtaustehoon, joka vie enimmät liat mukanaan, ja samalla puhdistaa kaivon vesilukkoa normaalin käytön yhteydessä.

Kun puhdistuksen aika lopulta tulee, se käy lähes kädenkäänteessä, ilman erityisiä työvälineitä tai osaamista. Näin tätä harvoin tehtävää työtä ei tarvitse erikseen opetella – eikä siihen kulu hotellikohteessa tarkkaan laskettua, kallisarvoista siivousaikaa.

Lue lisää helposta puhdistuksesta.

Toimiva kaivo, huoletonta elämää

Referenssit

Hotel Riverton

Katso esittely