Linjalattiakaivo on tyylikäs ja helppohoitoinen valinta

Espoon Matinkylään, aivan kauppakeskus Ison Omenan, metron ja uimarannan läheisyyteen valmistuu parhaillaan asunto-osakeyhtiö Nokkalan Seaside.

Hausian rakentaman, yhteensä kolmen rapun ja 77 asunnon kerrostaloyhtiön kaikki asunnot on loppuunmyyty. Rakentamisen valinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun ja kestävyyteen. Kylpyhuoneisiin valittiin Vieserin tyylikkäät ja helppohoitoiset Vieser Line -linjalattiakaivot.

Hausia on espoolainen toimija, joka rakentaa asuntoja pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on rakentaa kustannustehokkaasti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy ja kasvaa. Toimintaa ohjaavat vastuullisuus, innovaatiot ja kestävä kehitys.

– Hausia on Espoossa suurin asuntorakentaja. Keskitymme pelkästään kerrostalotuotantoon, kertoo Nokkala Seasiden työmaan vastaava mestari Jyri Kajander

Kustannustehokas ratkaisu

Kun Nokkala Seasiden kylpyhuoneisiin oltiin valitsemassa sopivia lattiakaivoja, oli Hausialla lopulta kaksi eri toimittajavaihtoehtoa. Toinen näistä toimittajista oli Vieser. 

– Päädyimme Vieseriin, koska he olivat kustannustehokkaampi, Kajander muistelee. 

Vieserin linjalattiakaivoratkaisu on asukkaalle helppohoitoinen. Sen huoltoväli on todella pitkä ja itse puhdistustapa, kun sen aika koittaa, on vaivaton ja nopea suorittaa – se ei vaadi muistamista eikä erityisosaamista. Vesi virtaa lattiakaivoon lähes huomaamattomista raoista, tehokkaasti ja nopeasti.

Lue lisää linjalattiakavon huoltamisesta

Linjalattiakaivo tuo tyylikkyyttä

Helppohoitoisuutensa lisäksi laatoitettava linjalattiakaivo on myös tyylikäs. Se ei juurikaan erotu kylpyhuoneen lattian laatoituksesta. Juuri huomaamattomuus tekee linjalattiakaivosta hyvännäköisen. 

– Linjalattiakaivot ovat tyylikkäät. Tässä kohteessa on melko kalliita asuntoja ja linjalattiakaivot tuovat enemmän merkitystä asunnon hintaan, toteaa puolestaan Nokkala Seasiden sisävaihemestari Viljar Letlane.

Yhteistyö Vieserin kanssa on sujunut kokonaisuutena hyvin. Yhteyttä on pidetty aina tarvittaessa puolin ja toisin, ja mahdolliset ongelmatilanteet on saatu ratkaistua sujuvasti yhdessä.

– Info on kulkenut nopeasti, Letlane kiittelee. 

– Haluamme käyttää vain laadukkaita materiaaleja. Nämä kylpyhuoneethan ovat todella tyylikkäitä ja osassa asunnoista on myös sauna. Kylpyhuoneet ovat mielestäni näiden asuntojen sielu, jos näin voi sanoa, Kajander kuvailee. 

Referenssit

As Oy Nokkalan Seaside

Katso esittely