Jalokivi luonnon syleilyssä

Milla Alftan rakennutti upean kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontomaisemaa.

Kauneus ja käytännöllisyys käsi kädessä

Sisustussuunnittelija Milla Alftan on suunnittellut työkseen koteja muille vuosien ajan. Nyt hänen Hämeen upeassa luontomaisemassa sijaitseva kakkoskotinsa on timanttisen ammattilaisen taidonnäyte, jossa ei ole tehty kompromisseja pienimmissäkään yksityiskohdissa. 

Kodin kylpyhuone on vaalea tilaihme, johon on saatu saumattomasti yhdistettyä sekä käytännöllisyys että luksusta viestivät pinnat ja muotoilu. Lattiakaivoratkaisuissa Milla luotti Vieseriin, ja lopputulos on eleettömän tyylikäs ja kaunis.

Vaalea elävä kokonaisuus

Suihkutilaan Milla valitsi Vieserin linjalattiakaivon Vieser Linen. Tämä laatoitteva malli on erinomainen valinta silloin kun lattiapinta halutaan pitää yhdenmukaisena. Vieser Line sulautuu täydellisesti tähän vaaleaan kokonaisuuteen ja antaa upeille jättikokoisille seinälaatoille niiden vaatiman huomion. Eläväpintainen lattia jatkuu laattakannessa saumattomasti ja tekee kokonaisuudesta johdonmukaisen.

Vieserin linjalattiakaivo on myös turvallinen valinta kakkoskotiin, koska sen huolto on vaivatonta ja toimintavarmuus taattua. Vieserin kaivoilla onkin tyypillisesti pitkä puhdistusväli.

Vieser Flip – laatoitettava pikkukansi

Kylpyhuoneeseen on päässyt mukaan myös toinen Vieserin innovaatio, Vieser Flip. Flip on mainio valinta kun tilaan halutaan pieni kansi, mutta lattiapinta halutaan pitää yhtenäisenä. Tässä kylpyhuoneessa Flip jatkaa linjalattiakaivon kanssa samaa yhtenäistä ilmettä ja pitää kokonaisuuden upean vaaleana.

Vieser Flipin nerokkuus on siinä, että se voidaan halutessaan kääntää toisin päin, jolloin päälle saadaan tyylikäs rosterinen kansi. Tässä tapauksessa laatoitettu pikkukansi on nappivalinta yhdenmukaistamaan koko kylpytilan lattiapinta-ala myös suihkutilan ulkopuolelta.

Vieser Flip

Kaunista muotoilua ja toimintavarmuutta

Kylpyhuone on toteutettu kaikilta osin ilman kompromisseja käytettävyyden ja visuaalisuuden välillä. Myös Vieserin ydintavoitteena on elämä ilman kompromisseja. Siksi haluamme kehittää tuotteita, jotka tuovat kauniin designin osaksi kylpyhuonesuunnittelua, tinkimättä vähääkään toimintavarmuudesta tai asukkaan arjen helppoudesta, kaivon helpon huoltamisen osalta.

Tämä hengästyttävän kaunis kylpyhuone osoittaa, että toimiva design tuo arkeen ylellisyyttä, joka tuottaa iloa pitkään. Asennuksenkaan suhteen ei kompromisseja tarvita. Vieser Line ja Flip ovat yhteensopivia kaikkien Vieser One kaivojemme kanssa ja niiden sijoittelussa kylpytilassa kädet ovat vapaat. 

Haluatko tietää lisää?
Lauri Hiilinen Design Sales Manager Arkkitehdit ja rakennuttajat +358 40 775 1455 lauri.hiilinen@vieser.fi

Referenssit

Yksityisasunto, sisustussuunnittelijan vapaa-ajan koti Hämeessä

Katso esittely