Tumma puu ja luonto pääosassa Naantalin asuntomessuilla

Vuosittaiset asuntomessut ovat monelle sisustamisen ystävälle mahdollisuus ihastella uusimpia trendejä, harkittuja sisustuksia, mielenkiintoisia rakennusratkaisuja ja uusinta talotekniikkaa. Tänä vuonna sisustuksen päätrendi oli ehdottomasti luonto. Sillä luonto ja kestävä kehitys näkyivät vahvasti asuntojen materiaalivalinnoissa sisällä ja ulkona. Messualueen koteja ympäröivät komeat mäntymetsät, varvikot, kumpuileva maisema sekä alueen reunaan sijoittuva merenlahti, oli otettu hienosti osaksi kotien sisustusta ja arkkitehtuuria.

Vieserin kotimaisia designkaivoja oli näillä messuilla ennätysmäärä. Kotimainen yleisö on ottanut Vieserin tuotteet hienosti vastaan ja erityisesti monenlaiseen sisustukseen mukautuva Vieser Line -linjalattiakaivo löytyi monesta messujen kylpyhuoneesta.

Tässä poimintoja messuilta. Lisää kuvia ja tietoja kohteista löydät Naantali 2022 | Asuntomessut

Suomalais-japanilaishenkisen Honka Haiku hirsitalon upea spa-osasto jäi varmasti monelle mieleen. Talon kylpyhuoneiden lattiakaivoratkaisuiksi oli valittu Vieser Dot tummalla Kebony-puukannella sekä Vieser Line laatoitettavalla kannella. Talon rauhallinen tunnelma jatkui kylpyhuoneessa ja spa-osastolla eheänä. Ympäröivä luonto ja valo ovat isossa roolissa suurien ikkunoiden myötä.

Lounatuulen Tiiran sisustus oli suunniteltu laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja suosien. Paritalokohteessa suuret vaaleat laatat yhdistyvät tyylikkäästi lattiakaivon ja saunan tumman puun kanssa. Vieser Square, Kebony-puukannella.

Aurinkolinnassa yhdenmukaiset suuret laatat jatkuivat lattiasta ja seiniin ja yhdistyivät hienosti tumman puun sekä fantastinen luonnon kanssa, joka pääsi sisään saunan isosta ikkunasta. Vieser Line -linjalattiakaivo korostaa suuria laattoja ja luo osaltaan yhdenmukaista tunnelmaa.

Kahdelle aikuiselle suunniteltu Torppa Rauhala on selkeä kokonaisuus, jota ympäröi upea maisema. Sisustusta kuvaa parhaiten ylellinen ja toimiva kokonaisuus aina kylpyhuoneita myöden. Lattiakaivot Vieser Line laatoitettavalla kannella sekä Vieser Flip -laatoitettavalla kääntökannella korostavat hienoja laattoja.

Neljäs Tiira -asunnon korkealaatuiset materiaalivalinnat luovat hienon kokonaisuuden. Paritaloasunnon kylpyhuoneita yhdistää suuret laatat, jotka jatkuvat yhdenmukaisina lattiasta seinille sekä luonnon valo, joka pääsee kylpyhuoneisiin ja saunatilaan sijoitetuista ikkunoista. Kohteeseen valikoituivat Vieserin Line linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella sekä Flip laatoitettavalla kannella.

Upeat vaaleat laatat häikäisivät kilpaa messinkisten hanojen ja valkean saunan kanssa Lounatuulessa. Täällä myös kaivoratkaisuksi valikoitui Vieser Line -linjalattiakaivo laatoitettavalla kannella.

Referenssit

Yksityisasunto, Naantalin Aurinkolinna

Katso esittely

Yksityisasunto, Honka Haiku

Katso esittely

Yksityisasunto, Torppa Rauhala

Katso esittely