Uusi Vieser Lauha x Joanna Laajisto tuotemallisto

Vieser laajentaa tuotevalikoimaansa ja julkaisee uuden kalustemallistonsa 3.5.2023. Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston suunnittelemat puiset tuotteet valmistetaan Suomessa.

Vieser on jo vuosia vastannut asiakkaiden kylpyhuoneita koskeviin muuttuviin odotuksiin tuomalla markkinoille tätä tarvetta palvelevia designkaivotuotteita, kuten suuret lattiakaivojen puukannet, joiden vastaanotto asiakaskentässä on ollut erittäin hyvä. Näissä uuden sukupolven kansiratkaisuissa kohtaavat huippuunsa viety toimintavarmuus sekä kovan luokan muotoilutyö.

Luontevana jatkumona tälle kehitykselle, Vieser tuo nyt tuotevalikoimaansa kokonaan uuden ulottuvuuden, korkealaatuiset designkalusteet, jotka on suunnitellut muotoilija ja sisustusarkkitehti, Joanna Laajisto.

Vieser Lauha x Laajisto – lempeämpi elämä

Tuotemalliston nimi ”Lauha” viittaa vahvasti yrityksen pohjalaisiin juuriin. Kauhajokisen Vieserin kotiseudulla lauha sää on lempeä ja leuto. Sama, levollinen tunnelma toistuu uusien kalusteiden muotokielessä. Aikaa kestävän muotoilun mukana kulkee varmuus siitä, että tuotteet kestävät käyttöä sekä erilaisia olosuhteita. Lauha -tuotteet onkin valmistettu kosteisiin tiloihin soveltuvasta Kebony -puusta. Kuten Vieserin Kebony -puisissa kaivonkansissa, myös Lauha -tuotteiden kohdalla, harkittu muotoilu ja käytännöllisyys kohtaavat.

”Pyrin suunnittelutyössäni tarkoituksenmukaisuuteen. Tuotteella täytyy syntyäkseen olla oikeutus – niin toiminnallisesti, visuaalisesti kuin myös laatunsa puolesta” – Joanna Laajisto


Annika Jyllilä-Vertigans, Joanna Laajisto ja Ulla Koskinen, kuva Sofie Jokinen

Aikaa kestävää ja kaunista

Lauha x Laajisto tuoteperhe koostuu kolmesta design -kalusteesta, joita ovat säilytystilan omaava jakkara, pyyheteline sekä naulakko. Tuotteet soveltuvat kodin kosteisiin tiloihin, mutta ne voivat yhtä hyvin olla osana kodin muutakin sisustusta.

”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että brändilupauksemme, Simply Smart Living, toteutuu kaikessa mitä teemme. Lauha -konseptin ytimessä ovat ne samat tekijät, kuin yrityksemme perusajatuksessa tuoda yhteen kunnianhimoinen muotoilu ja tinkimätön toimivuus. Lauha on myös tietynlainen paluu pohjalaisille juurillemme. Olen äärimmäinen iloinen tämän muotoiluyhteistyön upeista tuloksista ja odotan mielenkiinnolla sitä, millaisen vastaanoton ne saavat, kertoo Vieserin toimitusjohtaja, Annika Jyllilä-Vertigans.

Vieser Lauha x Joanna Laajisto malliston tuotteet:

· Vieser Lauha jakkara
· Vieser Lauha pyyheteline
· Vieser Lauha naulakko

Tuotteet ovat nähtävillä sisustussuunnittelija Ulla Koskisen suunnittelemassa, uudessa esillepanossa Kampin Kylpyhuonekeskuksessa osoitteessa Runeberginkatu 4.
Avoinna arkisin klo 10.00 -17.00, lauantaisin klo 11.00-15.00.

Tuotteet ovat myytävänä Finnish Design Shopissa sekä Kylpyhuonekeskuksessa.

Tutustu mallistoon www.vieser.fi/vieser-lauha