Vieser Lauha x Joanna Laajisto

Käymme elämämme aikana noin 16 000* kertaa suihkussa. Ei siis ole aivan yhdentekevää, minkälaisia hetkiä kylpyhuoneessamme vietämme. Parhaimmillaan suihkun alla viivähtäminen voi olla kaikessa arkisuudessaankin nautinnollinen rituaali. Suihku- tai kylpyhetki tarjoaa hetken omaa aikaa, joka lataa ja ravitsee. Ja me Vieserillä haluamme tuoda tuohon hetkeen vielä jotakin enemmän. Vesi hellii, aistit ovat hereillä.

Olo on tyyni – tässä on hyvä.

 

Tervetuloa tutustumaan uuteen tuotemallistoon!

Vieser Lauha x Laajisto – Lempeämpi elämä

Vieser Lauha x Laajisto tuotteet on suunniteltu tarkoituksenmukaisiksi sekä muokkautumiskykyisiksi. Tuotteet muotoutuvatkin kodin arjessa moneen kohtaan, monenlaisiin tarpeisiin.

Kylpyhuoneen lisäksi ne on mahdollista ottaa mukaan ja viedä myös muualle sinne, missä elämä tapahtuu. Pyyheteline voi auttaa terassilla kuivattamaan uimareiden pyyhkeet, suihkujakkara palvelee apupöytänä iltateetä nauttiessa.

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Niiden ensiluokkainen puusepäntyö sekä viimeistellyt yksityiskohdat luovat huolitellun lopputuloksen.

Kebony-puu on valintana lämmin ja ajaton sekä kestää aikaa – niin ulkomuotonsa kuin ominaisuuksiensa ansiosta.

”Pyrin suunnittelutyössäni tarkoituksenmukaisuuteen. Tuotteella täytyy syntyäkseen olla oikeutus – niin visuaalisesti, toiminnallisesti kuin myös laatunsa puolesta. Vieser Lauha x Laajisto tuotteita suunnitellessani halusin pyrkiä klassisuuteen, joka paitsi itse materiaalien kuin myös estetiikkansa puolesta kestää aikaa. Erityisen hyvilläni olen myös laadukkaasta puutyöstä, tuotteet ovat kauniisti viimeistellyt. Kun suunnitteluprosessi on pohdittu huolella alusta aivan viimeisiin vaiheisiin asti, syntyy tuotteita, joilla on paitsi oikeutus myös merkitys.”

Sisustusarkkitehti ja suunnittelija
Joanna Laajisto

Tutustu valikoimaan

Uusi

Vieser Lauha pyyheteline

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha jakkara

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha naulakko

Katso esittely
Ota yhteyttä Ota yhteyttä