Uutuus

Vieser Lauha jakkara

SISUSTUSTUOTTEET, VIESER LAUHA

Vieser Lauha jakkaran on suunnitellut sisustusarkkitehti ja suunnittelija Joanna Laajisto. Kylpyhuoneen lisäksi jakkaran voi sijoittaa myös kodin muihin tiloihin. Kosteuden kestävästä Kebony-puusta valmistettu jakkara toimii apuna suihkussa käydessä – sille voi halutessa istahtaa tai sitä voi käyttää laskutilana. Mustasta metallista valmistettu lieve kätkee taakseen shampoopullot ja suihkutilan ilme säilyy näin levollisena. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Lue lisää Lauha x Laajisto -tuotemallistosta

Lue lisää

Vieser Lauha jakkarassa käytetty Kebony® on kovaa, kestävää ja kaunista ekologisesti tuotettua puuta. Joutsenmerkitty Kebony® on valmistettu patentoidulla prosessilla, jossa puu käsitellään myrkyttömästi paineen ja lämmön avulla niin, että puun molekyylirakenne muuttuu. Prosessissa käytettävä 100 % biopohjainen furfuryl-alkoholi saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena, mistä johtuen Kebony on myrkytöntä ja täysin turvallista. Kebony® -raaka-ainepuu tulee hyvin hoidetuista ja ympäristövaatimukset täyttävistä metsistä, joilla on FSC-, PEFC- tai muu alueellinen sertifiointi.

Vaikka käsittelyt antavat puumateriaaleille luontaisen suojan, suosittelemme käsittelemään jakkaran parafiiniöljyllä 1–2 kertaa vuodessa.

Vieser nro6007560
EAN6430066744220
Tuotteen mitat350 x 350 x 450 mm
Tuotteen halkaisija350 mm

Vieser Dot kansi Kebony 600

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha naulakko

Katso esittely
Uusi

Vieser Lauha pyyheteline

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600

Katso esittely

Vieser Square kansi Kebony 600 Bali edition

Katso esittely