Vieser Lauha x Joanna Laajisto mallisto esillä Billnäsin Kesäpäivässä

Lattiakaivovalmistaja Vieser on mukana Sisustussuunnittelijat ry:n kesäpäivillä Billnäsissä 6. kesäkuuta esittelemässä uutta Lauha -kalustemallistoaan.

Nämä toukokuussa julkaistut, kuluttajille suunnatut sisustustuotteet ovat Vieserin uusin aluevaltaus, ja ne on suunnitellut muotoilija ja sisustusarkkitehti Joanna Laajisto. Vieserin osastolla Billnäsissä, esitellään kylpyhuonekokonaisuutta, jossa Vieser Lauha -kalusteet jatkavat samaa visuaalista maailmaa, jota edustaa jo aikaisemmin markkinoille tuotu suuri puinen designkansi lattiakaivolle, nimeltään Vieser Dot. Sekä Dot -kansi, että Vieser Lauha -kalusteet on valmistettu kosteisiin tiloihin soveltuvasta, tummasta Kebony -puusta ja yhdessä ne muodostavat upean, harmonisen kokonaisuuden ja avaavat uudenlaisen ulottuvuuden kylpyhuoneen sisustukselle.

Toimiva ja kaunis

Vaikka Vieserin designkannet ja Lauha kalusteet on luotu katseenvangitsijaksi kylpyhuoneessa, niiden kohdalla ei ole tehty yhtäkään teknistä kompromissia. Kannet ovat aina täysin yhteensopivia perinteisten Vieser -lattiakaivojen kanssa, joiden tekniset ominaisuudet säilyvät täysin samoina tehokkuuden, vesiturvallisuuden ja huollon suhteen.

Samoin Vieser Lauha -kalusteiden suunnittelussa on keskitytty luomaan mallisto, joka henkii pohjoismaista klassista kauneutta, mutta on samalla kylpyhuoneen olosuhteita kestävä ja tarkoitukseensa sopiva. Lauha jakkara voi olla paikka istahtaa kesken suihkun ja se kätkee sisäänsä shampoopullot. Eleettömän kaunis, samaa pyöreää muotoa toistava naulakko pitää pyyhkeet ja kylpytakit jämäkästi paikoillaan. Pyyhetelineessä kuivuvat pyyhkeet – tai telineen voi taittaa sivuun. Kaikki kalusteet ovat kauniita katsella – olivat ne käytössä tai yksinään, harkittuina osina sisustusta. Ne toimivat myös kodin muissa tiloissa – tai vaikkapa terassille nostettuna.

”Pyrin suunnittelutyössäni tarkoituksenmukaisuuteen. Tuotteella täytyy syntyäkseen olla oikeutus – niin toiminnallisesti, visuaalisesti kuin myös laatunsa puolesta”, kertoo Vieser Lauha -tuotteiden suunnittelija, Joanna Laajisto.

Billnäsissä Vieserin osastolla tuotteita esittelevät arkkitehtimyynnistä Suomessa vastaava myyntipäällikkö Lauri Hiilinen, myyntijohtaja Anni Hakola sekä Myynti- ja markkinointiasiantuntija, Outi Vänskä.
”Sisustussuunnittelijoiden kesäpäivä on meille yksi vuoden kohokohdista. Tapahtumassa pääsee inspiroitumaan kaikesta uudesta, vaihtamaan kuulumisia alan ammattilaisten kanssa ja viettämään upea kesäpäivä erittäin uniikissa ympäristössä. On mahtavaa olla mukana ja päästä esittelemään uutuuksia”, Lauri Hiilinen toteaa.

Vieser Lauha x Joanna Laajisto mallisto sekä Vieserin design -kaivoratkaisuja on nähtävänä Billnäsin tapahtuman lisäksi myös Helsingissä, Kylpyhuonekeskuksella, osoitteessa: Runeberginkatu 4.
Näyttelytila on avoinna arkisin klo 10.00 -17.00, lauantaisin klo 11.00-15.00.

Vieser yrityksenä

Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Vieserin tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Kauhajoella jo vuodesta 1973, missä valmistus tapahtuu edelleen. Myös kaikki muotoiluyhteistyö on kotimaista. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Tutustu mallistoon www.vieser.fi/vieser-lauha

Vieser Lauha x Laajisto tuotteet ovat myytävänä Finnish Design Shopissa sekä Kylpyhuonekeskuksessa.