50 vuotta innovatiivista liiketoimintaa ja kasvua

Vieser juhlii osana PAREE Group:ia viidenkymmenen vuoden taivaltaan.
Huhtikuun ensimmäisenä päivänä 1973 pienessä suomalaisessa Kauhajoen kylässä perustettiin Vieserin ensimmäinen osa.

Vuonna 1978 yritys aloitti tuotekehityksen itse ja näin syntyivät Vieserin lattiakaivottuotteet. Tuotteen nimi, Vieser, on johdettu sanoista ”viemäröintituotteita Serrekseltä”.

Noista ajoista lähtien olemme kasvaneet yritysryhmäksi viemäreistä sairaalateknologioihin. Yhdessä olemme Paree Group. Tänään juhlimme matkaa ja tulevaisuutta yhdessä kaikkien sisaryritysten ja perustajiemme kanssa!

”Meillä on uskomaton historia ja perusta, johon nojata: 50 vuotta menestyksekästä liiketoimintaa, kasvua ja kehitystä. Olemme kasvaneet yhdestä paikallisesta yksiköstä 450 hengen yritysperheeksi, jolla on vaikutusta maailmanlaajuisesti – se on ollut pitkä taival, jota sopii juhlistaa. Mielenkiintoista on nähdä, mitä teemme seuraavien 50 vuoden – ja sitä seuraavien kanssa”, Annika Jyllilä-Vertigans, Vieserin toimitusjohtaja ja Paree-konsernin perheomistaja.


Aiheesta lisää: PAREE Groupin tiedote.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.