Vieser mukaan Temal & Partners:in Kylpyhuonekeskukseen

Kotimainen kylpyhuoneen kalusteita ja altaita valmistava Temal kumppaneineen on ollut jo 8 vuotta läsnä Helsingin Kampissa upeilla esillepanoillaan. Runeberginkatu 4 -osoitteessa sijaitseva Kylpyhuonekeskus onkin tuttu monelle sisustussuunnittelijalle, arkkitehdille, rakennuttajalle sekä asunnon omistajille. Showroom on palvellut näitä erilaisia asiakasryhmiä jo vuosia kylpyhuoneiden rakentamis- tai remontointitarpeissa.  Kylpyhuonekeskuksella pääsee kevään edetessä näkemään myös Vieserin tuotteita.

Muita Temalin kumppaneita Kylpyhuonekeskuksessa ovat niin ikään kotimaiset, erilaisiin hanoihin ja suihkuihin keskittyvä Oras sekä design – pyyhekuivaimia valmistava Rej Design. Asiakkaille on Kampin tiloissa tarjolla erittäin monipuolinen, ajankohtainen ja inspiroiva kattaus kotimaisia kylpyhuoneen kalusteita ja elementtejä sekä asiantuntevaa suunnitteluapua.

Kylpyhuonekeskuksella järjestetään myös koulutuksia ja tilaisuuksia eri tarpeisiin. Esimerkkeinä näistä sisustussuunnittelijaopiskelijoiden koulutukset sekä taloyhtiö -aktiiveille suunnatut linjasaneerausinfot.

Kylppärin kovat kotimaiset

”Me tunnemme kylpyhuoneet ja kotimaisena valmistajana tarjoamme laadukkaat ja luotettavat ratkaisut kylpyhuoneisiin. Yhdessä me voimme tarjota hienoja, kotimaisia kokonaisuuksia ja asiantuntijuutta yhdessä alan parhaiden toimijoiden kanssa. Vieser tuo hyvän lisän konseptimme”, sanoo Temalin toimitusjohtaja Nina Zischka.

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä. Neljän kovan kotimaisen kylpyhuonebrändin tuominen yhteen Kylpyhuonekeskuksessa on varmasti etu meille kumppaneille – ja erityisesti asiakkaille. Uudistamme yhdessä Kylpyhuonekeskuksen esillepanoa ja tavoitteena on tuoda laadukas, toimiva kotimainen kylpyhuone ja koko niiden upea kirjo asiakkaiden nähtäväksi ja koettavaksi. Uusi esillepano tulee olemaan sisustussuunnittelija -toimittaja, Ulla Koskisen kädenjälkeä”, kertoo Vieserin markkinoinnista vastaava Anna Elo.

Kylpyhuonekeskusta uudistetaan tänä keväänä. Voit tutustua Kylpyhuonekeskukseen ja sen palveluihin Kylpyhuonekeskuksen kotisivuilla tai piipahtamalla paikan päällä. Showroom on avoinna arkisin klo 10.00 – 17.00 ja lauantaisin 11.00 – 15.00. Tutustu Kylpyhuonekeskukseen täällä.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.