Vieser Line lumoaa Lohjan asuntomessuilla

Lohjalla, aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa järjestetään tämän vuoden asuntomessut. Vieser on linjalattiakaivoillaan esillä messujen näyttävimmissä kylpyhuoneissa.

Talo Sensu

Tämä talo hellii aistikkuuden ja estetiikan ystävää. Persoonalisessa kodissa on panostettu luonnonmateriaaleihin ja terveeseen sisäilmaan. Japanin sana ´sensu´ tarkoittaa kokoontaittuvaa viuhkaa, mutta myös tunnetta ja aisteja. Kylpyhuoneen suuret kivimäiset laatat ja yhtenäinen hartsilattiapinta todella henkivät ylellistä rauhaa. Lattiaan on valittu kolme Vieser Line linjalattiakaivoa, jotka sulautuvat saumattomasti seesteiseen tunnelmaan.

Vieser Line on erinomainen valinta tämäntyyppiseen lattiaan, sillä sen kansi voidaan laatan sijaan täyttää myös millä tahansa lattiamateriaalilla, esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla, kuten tässä ratkaisussa tehtiin.

Talo Sensu ja Vieser Line
Idyll ja Vieser Line

Designtalo Idyll

Myös Designtalo Idyll kätkee kylpyhuoneeseen upeat Vieser Line linjalattiakaivot. Idyll on järvimaisemaan rakennettu hiilineutraali ECO2-koti, jonka rakenteissa on minimoitu muovinkäyttö ja lämmöneriste on valmistettu uusiutuvasta puukuidusta.

Kotimainen Vieser Line sulautuu täydellisesti kylpyhuoneen sisutukseen, jossa mustat hanat tuovat hienon kontrastin muutoin luonnonsävyiseen tyyneen ilmeeseen.

Flip on monipuolinen

Designtalo Idyllistä löytyy myös toinen Vieserin innovaatio – Vieser Flip. Vieser Flip on uusi muuntautuva lattiakaivon kansi, jolla on kaksi käyttötapaa. Kannen toisen puolen voi laatoittaa haluamallaan lattialaatalla ja toisella puolella on ajattoman tyylikäs sileä teräspinta. 

Tässä kodissa Flip on laatoitettu tyylikkästi vaalealla pikkulaatalla, jolloin kansi sulautuu sisutukseen, mutta näyttäytyy myös hauskana yksityiskohtana kodinhoitohuoneen suihkutilassa.

Lue lisää Vieser Flipin monipuolisuudesta.

Idyll ja Flip
Jalava ja Vieser Line

Jukkatalo Jalava

Jalava on valoisa lapsiperheen koti, jossa on huomioitu perheen tilatarpeet monipuolisesti. Yksikerroksisen kodin pohjaratkaisu ja näyttävä huonekorkeus tuo valoa ja rauhaa perheen arkeen. Myös kylpyhuoneessa on panostettu estetiikan ohella toimivuuteen. Mustien suihkujen alta löytyvät kaksi Vieser Line linjalattiakaivoa.

Vaalean kylpyhuoneen linjakaivot on laatoitettu sulautumaan upeasti sisustukseen, ja Vieser Linen erinomaiset virtausominaisuudet ja pitkä puhdistusväli varmistavat, että lapsiperheen arki sujuu huolettomasti myös kylpyhuoneessa.

Käy tutustumassa kohteisiin

Asuntomessut 2021 Lohjalla on todellista estetiikan ja luonnon juhlaa.

Rouheat sisustusratkaisut ja luonnonmateriaalit kulkevat käsi kädessä, ja Vieser on ylpeä ja iloinen saadessaan olla jälleen osa tätä suomalaisen rakentamisen tulevaisuutta.

Lue lisää ja tutustu Asuntomessujen koteihin täältä.