Vieser floor drains – a carefree choice

Vieser lattiakaivot ‐huoleton valinta

Lattiakaivon kansiin löytyy nykyään paljon vaihtoehtoja, ja Vieser on viime vuosina panostanut vahvasti suomalaiseen designiin persoonallisten kaivoratkaisujensa kanssa. Kun kylpyhuoneen sisustusta suunnitellaan, joudutaan punnitsemaan sisutusvalintoja myös käytännön kannalta. Pelko toimivuuden tinkimisestä muotoilun, ulkonäön tai tavallisuudesta poikkeavan ratkaisun vuoksi voi johtaa siihen, että näyttävästä lopputuloksesta luovutaan, ja päädytään tavalliseen ja turvalliseksi koettuun. Vieserin kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Kotimainen luottokaivo

Kaikki Vieserin lattiakaivojen kansiratkaisut ovat yhteensopivia Vieserin pitkän linjan luottokaivojen kanssa. Erinomaiset virtausominaisuudet ja yli 6 miljoonaa asennettua kaivoa kertovat Vieserin luotettavuudesta. Kansimallia valitessa voi siis unohtaa epäilykset asennuksen hankaluudesta tai kaivon toimivuudesta. Perinteiset pikkukannet, linjalattiakaivot tai upeat suuret design‐kannet kätkevät kaikki alleen saman Suomessa valmistetun toimintavarman luottokaivon.

Huoleton arjessa

Kylpyhuoneessa lattiakaivon toimivuus on yksi keskeisin elementti, ja sen puhdistus tulee myös ajankohtaiseksi aika ajoin. Erinomaiset virtausominaisuudet pitävät huolen, että Vieserin lattiakaivojen puhdistusväli on omaa luokkaansa. Veden poistuessa kaivon läpi kovalla virtausteholla, se vie myös enimmän lian mukanaan, jolloin puhdistusta tarvitaan harvemmin. Ja kun puhdistus tulee ajankohtaiseksi, kaivo on rakenteeltaan yksinkertainen ja helppo huoltaa. Kaivon vesilukko on suunniteltu helposti irrotettavaksi, ja takaisin paikalleen se menee vain yhdellä tavalla, joten puhdistus on turvallista ja näppärää kenelle tahansa. Hotelleissa, missä kaivoja on paljon ja niiden siivous optimoitu osaksi ajankäyttöä, helppo puhdistus ja pitkä huoltoväli voi tuoda merkittäviä säästöjä. Ja kotonakin on huojentavaa, että kylpyhuoneessa voi keskittyä vain ihailemaan omaa katseenvangitsijaa, kun lattian alla kaikki toimii varmasti ja luotettavasti.

Lue lisää Vieserin puhdistuksen helppoudesta.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta, ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.