Vieserin uusi web -sivusto avattu

Osana yrityksemme kasvustrategiaa sekä asiakaskokemuksen parantamista, julkaisemme uuden web sivustomme tänään, 3. helmikuuta 2023. Uusi sivusto on rakennettu palvelemaan asiakkaitamme sekä muita sidosryhmiämme entistä paremmin, inspiroimaan kotimaisen muotoilun ystäviä sekä jakamaan uutisia ja ajankohtaisia asioita.

”Halusimme parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja samalla uudistaa ja selkeyttää myös sivustomme visuaalista ilmettä. Tärkeimpinä tavoitteinamme on, että kävijät löytävät helposti ja nopeasti olennaisimmat asiat, kuten apua suunnitteluun, tarvittavan tuotetiedon, jälleenmyyjämme. Kaiken tarvittavan infon – huolimatta siitä, onko Vieser tuotteineen ennestään tuttu – tai kokonaan uusi kumppani” kertoo Vieserin markkinoinnista vastaava johtaja, Anna Elo.

”Paras lopputulos saadaan aikaan yhdessä. Sivustoa kehitetään jatkossa lisää ja toivommekin saavamme palautetta kaikilta vierailijoilta. Voit lähestyä meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vieser@vieser.fi.”, Elo kehottaa.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.