Viesti kaivosta

Viestejä kaivosta – ammattilaisten avuksi

Sujuva ja mutkaton asiakkaidemme palveleminen on meille kunnia-asia. Vuosien saatossa olemme saaneet paljon hyviä kysymyksiä lattiakaivojen asennuksesta ja huollosta, ja vastauksista on koostunut laaja tietopankki, jota olemme halunneet hyödyntää asiakastyössä jo pidemmän aikaa. Syntyi ajatus viesteistä, joiden sisältöä ammattilaiset voisivat hyödyntää työssään. Ajatus sai lopulta nimen; Viesti Kaivosta – uutiskirje ammattilaisille.

Lanseeraamme kaikkien aikojen ensimmäisen Viesti kaivosta -uutiskirjeen syyskuun lopulla. Tavoitteemme on olla tukena ja apuna niissä haasteissa, joihin ammattilaiset törmäävät työssään. Tuomme sisällöissä esille ensisijaisesti lattiakaivojen ja kansien valinnassa, suunnittelussa ja asentamisessa huomioitavia seikkoja, mutta pyrimme myös nostamaan ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa esim. viranomaissäätelyn muutoksista.

Lähetämme tarkoin rakennettua sisältöä kuusi kertaa vuodessa tilaajillemme, ja vuoden 2021 loppuun asti hemmottelemme lukijoita arpomalla joka kuukausi kahden hengen staycation-hotelliyöpymisen jossain referenssihotelleistamme. Jos haluat liittyä mukaan nopeasti kasvavaan joukkoon, ja saada arvokasta tietoa ammattilaisille, Viesti Kaivosta -uutiskirjeen voi tilata täältä.

Psst

Ensimmäinen uutiskirjeemme koskee perinteisen ja linjalattiakaivon valintaan liittyviä asioita, ja sisältää tärkeän vinkin kaadoista.