Vieser mukana Oslon Architect@work tapahtumassa

Kotimainen designlattiakaivoihin keskittyvä yritys Vieser on mukana Oslossa järjestettävässä arkkitehtitapahtumassa,Architect@work, 29. – 30. syyskuuta.

Messujen teemana ovat uudet innovaatiot. Vieserin osastolla esitellään korkeatasoisesta muotoilustaan mm. Fennia Prize -kunniamaininnan saaneita design -lattiakaivoja. Osastolla esiteltävät tuotteet ovat Accoya -puinen Vieser Dot -kansi sekä tumma, Kebony -puinen Vieser Square -kansi. Innovaatioden suunnittelussa lähtökohtina on ajattoman muotoilun lisäksi materiaalien pitkä käyttöikä, kestävyys ja hyvä toiminnallisuus päivittäisessä käytössä sekä tärkeänä elementtinä ympäristöystävällisyys.

Puu elää uutta renessanssiaan sisustuksessa. Vieser on tuonut ensimmäisenä Pohjoismaissa puun käytön lattiakaivon kannen materiaaliksi joka täyttää myös tarkat talotekniikan vaatimukset. Tuotteet ovat aitoa puuta, vastuullisesti tuotettuja ja ne on käsitelty luonnonmukaisin menetelmin. Tämä käsittely antaa niille ominaisuudet kestää teknisesti haastavassa tilassa. Design -tuotteessa keskitytään vahvasti käyttäjän kokemukseen; puupinta tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalan alla ja suihkun vesi ropisee pehmeästi puun pinnalle, luoden rauhaisan äänimaailman. Näin jokapäiväinen suihkuhetki voi olla rutiinin sijaan oma ”me-moment”, joka tuo ripauksen luksusta arkeen.

Tuotteiden ensiluokkainen ja harkittu muotoilu tuo myös ilmaisunvapautta. Design-elementtinä toimiva kaivonkansi on suunniteltu aikaa kestäväksi trendien ja tyylien vaihtuessa. Tähän tuo oman lisänsä kansien modulaarisuus: asiakas sitoutuu valintaa tehdessään pidempiaikaisesti vain kannen muotoon. Asiakas voi itse vaihtaa näkyvän osan, eli kannen, toisen sävyiseen tai toista materiaalia olevaan, samanmuotoiseen kanteen – mitään muuta kaivon osaa ei tarvitse vaihtaa – eikä siten tarvita kallista remonttia. Saatavilla on myös laatoitettavat versiot samanmuotoisista kansista, sekä useita muitakin, kokonaan erimallisia vaihtoehtoja, kuten suosittu linjalattiakaivo, Vieser Line.

”Tiedämme, että Norjassa on paljon kunnianhimoista ja oivaltavaa kylpyhuonesuunnittelua sekä valveutuneita asiakkaita, jotka haluavat kylpyhuoneeltaan paitsi kaunista designia, myös pitkäikäisyyttä sekä tuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen ehdoilla. Vieser pystyy tuotteillaan vastaamaan juuri näihin toiveisiin ja tuomaan mielenkiintoisen ja samalla toimintavarman ja helposti asenettavan vaihtoehdon norjalaisten kylpyhuoneiden sisustukseen,” toteaa Vieser Scandinavian Myyntijohtaja, Jens Persson.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja osastoomme nro 82.

 

Suomalainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Vieserin tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.