Material Bank

Materiaalipankkimme uudistui

Uudistimme laajan materiaalikirjastomme vastaamaan entistä paremmin kaikkien käyttäjien tarpeita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme tarjotaksemme parhaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Uusi materiaalipankki jatkaa tätä johdonmukaista linjaa ja tahtoamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Materiaalipankista löydät helposti tarvitsemasi asennus- ja huolto-ohjeet, rakenne- ja mittakuvat sekä muut tuotteisiin liittyvät tiedostot, videot ja materiaalit, kuten vaikkapa tuotekohtaiset BIM/Revit-linkit MagiCAD Cloudiin.

Hakutapa selkeyttää löytämistä

Suurin uudistus materiaalipankissamme on selkeyttä tuovat pudotusvalikot. Pudotusvalikoiden avulla on helppo suodattaa tuloksia ja löytää nopeasti tuotteita koskevat tarvittavat materiaalit. Uudistuksen yhteydessä siirsimme suositun Usein kysytyt kysymykset -osion omalle sivulleen, jonka löydät täältä.

Tervetuloa uuteen Materiaalipankkiin!

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.