Vieser Line new packaging

Vieser Line pakkausuudistus

Vieser Line linjakaivon kourut ja kannet myydään jatkossa erikseen

Vieser on uudistanut Vieser Line linjakaivojärjestelmän tuotepakkaukset sekä pakkaamisen. Jatkossa järjestelmän kourut ja kannet myydään erikseen omina tuotepaketteinaan. Tämä helpottaa tuotteiden variointimahdollisuuksia kourun ja valittavan kannen osalta. Myös pakkausten ulkoasu päivittyy. Pakkausten päällä on tuote-etiketin lisäksi informatiivinen tuotetarra, johon on merkitty tuotteen malli, pituus ja väri.

Pakkausuudistuksen yhteydessä lanseeraamme uusina Vieser Line -tuotteina epäkeskeiset kourut, joissa lattiakaivon paikka on sijoitettu kourun päähän. Kourun voi kääntää joko ”oikea- tai vasenkätiseksi”.

Myös koodit muuttuvat

Pakkausuudistuksesta johtuen tuotteiden tuotekoodit muuttuvat. Itse tuotteet pysyvät kuitenkin samoina. Nykyiset Line-tuotepaketit tulevat jäämään pois valikoimastamme, kun varastomme on näiden osalta myyty loppuun.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.