Asuntomesssut Naantali

Vieserin tuotteita ennätysmäärä Naantalin asuntomessuilla

Asuntomessut järjestettiin Naantalin merellisellä Luonnonmaalla. Vieserin tuotteita oli tänä vuonna nähtävillä ennätysmäärässä kohteita.

Asuntomessut tarjosivat jälleen mahdollisuuden ihastella uusimpia asumisen trendejä, harkittuja sisustuksia, mielenkiintoisia rakennusratkaisuja ja uusinta talotekniikkaa. Messualue Naantalin merellisessä ympäristössä puhutteli varmasti myös luonnon ystäviä. Messualueen koteja ympäröivät komeat mäntymetsät, varvikot, kumpuileva maisema sekä alueen reunaan sijoittuva merenlahti – suomalaisen saariston luonto parhaimmillaan.

Luonto ja kestävä kehitys näkyivät vahvasti myös asuntojen materiaalivalinnoissa sisällä ja ulkona. Kylpyhuoneissa oli näkyvillä entistä enemmän tummaa puuta, eläväpintaisia, suuria laattoja, murrettuja värejä sekä hanoja ja suihkuja eri väreissä, kuten musta ja messinki. Harkitut kokonaisuudet puhuivat puolestaan – ja se näkyi myös lattiakaivon valinnassa.

Vieserin kotimaisia designkaivoja olikin näillä messuilla ennätysmäärä. Niitä löytyi muun muassa kohteissa 3, 5, 9, 19, 21, 23, 24, 28, 30, 31, 34 ja 35. Tutustu kohteisiin asuntomessujen sivuilla: Kohteet | Naantali 2022 | Asuntomessut . Suomalainen yleisö on ottanut Vieserin tuotteet hienosti vastaan ja erityisesti monenlaiseen sisustukseen mukautuva Vieser Line linjalattiakaivo löytyi monesta messujen kylpyhuoneesta.

Messuvieraat ovat panneet merkille uudenlaiset designkannet. “Meille on tullut todella paljon yhteydenottoja pitkin kesää näistä tuotteista. Ja mielellämme autamme ja kerromme lisää ja ohjaamme asiakkaat jälleenmyyjille“, kertoo Vieserin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Anni Hakola.

”Olemme iloisia siitä, että Vieserin designkannet on valittu viimeistelemään näin monen, upean kylpyhuoneen ilme. Saamme usein kuulla, miten tärkeää asiakkaillemme on huoleton arki kodin kylpyhuoneissa. Samaan aikaan monet ihmiset kaipaavat visuaalisesti kauniita ja puhuttelevia yksityiskohtia sekä tuotteita, joiden valmistus on kestävällä pohjalla. Tällaiseen tarpeeseen pyrimme vastaamaan kotimaisilla designtuotteillamme, joissa yhdistyy ajaton estetiikka, kestävä kehitys ja tekninen toimintavarmuus”, kertoo Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Vieserin kansille on tänä vuonna myönnetty Desing from Finland -merkki, lue lisää aiheesta.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu yli 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.