Vesa Lappalainen on uusi R&D, innovaatio- ja laatujohtaja

Vieser kasvaa vahvasti kaikilla keskeisillä markkina-alueillaan. Tätä tukee vahvasti sitoutunut ammattilaisten tiimi, joiden joukkoon on elokuun lopussa liittynyt R&D, innovaatio- ja laatujohtaja Vesa Lappalainen.

Lappeenrannan yliopistosta valmistuneella diplomi-insinööri Vesa Lappalaisella on vahva tausta tuotekehityksestä ja innovaatiosta. Lappalainen liittyy Vieserin johtoryhmään ja tekee tiivistä yhteistyötä tuotehallintaryhmän kanssa.

Me Vieserillä uskomme, että mikään ei ole mahdotonta ja että kaikki voidaan tehdä aina vielä vähän älykkäämmin. Pyrin osaltani varmistamaan, että Vieser pysyy jatkossakin etulinjassa ja luo hyvin suunniteltuja, laadukkaita tuotteita.

Vesa Lappalainen

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 7 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.