Vieser mukana Finnbuild -messuilla

Uniikeista designkaivonkansista ja korkealaatuisista lattiakaivoista tunnettu kotimainen Vieser on mukana Suomen suurimmilla rakennus- ja kiinteistöalan Finnbuild -messuilla, Helsingissä 4. – 6. lokakuuta osastolla 6D91.

Esittelemme messuilla tuotevalikoimamme uutuuden, markkinoiden matalimman lattiakaivon -Vieser One Extra Matala kaivo. Matalasta rakenteesta on merkittävää etua sekä korjaus- että uudisrakentamisessa. Tehokkaan 1,2 l/s virtaaman ansiosta kompakti kaivo soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen. Vieser One Extra Matalan kaivon vesilukon toiminta perustuu innovatiiviseen kalvotekniikkaan.

”Vieserin matala kaivo soveltuu erinomaisesti korjausrakentamiseen ja se on yhteensopiva kaikkien Vieserin kansiratkaisujen sekä korokerenkaiden kanssa. Esimerkiksi suuren suosion kesän asuntomessuilla, Naantalissa, saanut Vieser Line -linjalattiakaivo voidaan yhdistää extra matalaan kaivoon, jolloin saadaan vain 90 mm korkea kokonaisratkaisu. Tämän ansioista myös haastaviin remonttikohteisiinkin saadaan asennettua linjalattiakaivo”, Suomen ja Viron myynnistä vastaava Anni Hakola toteaa.

Osastolla voikin tutustua myös Vieser Line -linjalattiakaivoon, jonka Core-sarja on laajentunut uusilla pituuksilla sekä upealla mustalla kansivaihtoehdolla. Vieser Line Coren neljä eri kokovaihtoehtoa tarjoavat entistä enemmän vapautta kylpyhuoneen suunnitteluun. Linjalattiakaivot voidaan sijoittaa joustavasti mihin tahansa kylpyhuoneen lattiassa. Kiinni seinään, seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa ja useita vierekkäin. Suunnittelussa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja.

Kestävämpiä valintoja, kestävämpi tulevaisuus

Tänä päivänä kestävä kehitys ja vastuulliset valinnat rakentamisessa ovat kiinteä osa kaikkea suunnittelutyötä. Tämä sopii Vieserille erinomaisesti, sillä vastuullinen ja kestävän kehityksen arvoille perustuva liiketoiminta on ollut yksi Vieserin kulmakivistä yrityksen perustamisesta, vuodesta 1973 lähtien. Vieserin lattiakaivot korvasivat aikanaan valurautaiset edeltäjänsä ja ovat siitä lähtien auttaneet estämään vesivahinkoja, vähentäneet ennenaikaista korjausrakentamista ja pidentäneet näin rakennusten elinkaarta.

”Kestävä kehitys on nostettu Vieserillä yhdeksi strategian kärkihankkeista, ja olemme sitoutuneet siihen vahvemmin kuin koskaan. Haluamme olla tälläkin saralla toimialamme edelläkävijä.”, toteaa Annika Jyllilä-Vertigans CEO.

Toivotamme kaikki messuvierailijat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan tuoteuutuuksiin ja moikkaamaan Vieserin porukkaa osastolle 6D91, joka löytyy Taltekan alueelta!