Vieser vahvasti esillä Habitaressa

Vieser Oy, Tiedote 20.9.2019

Kotimainen lattiakaivoihin keskittyvä yritys Vieser vahvasti esillä Habitaressa palkinnot keränneellä Natural by Vieser-osastollaan

Tämän päivän kylpyhuoneet ovat kokeneet ison muutoksen teknisestä tilasta aidoiksi sisustuskohteiksi, jotka tyylitellään tunnelmalliseksi niin pinnoiltaan, materiaaleiltaan kuin valaistukseltaankin. Niin kuluttajat kuin rakentajat ja suunnittelijat tietävät tämän ja vaihtoehtojen tarjoaminen on siksi tärkeää – ellei elinehto tällä alalla. ”Halusimme tuoda Natural by Vieser -designlattiakaivomallistomme esille kokonaisessa kylpyhuonemaailmassa, joka inspiroi ja avaa uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneen sisustukseen”, sanoo Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans. Vieserin tarjoamasta löytyy muitakin teemoja, ja Habitareen valitsimme kauniin yksinkertaisen Natural by Vieser -teeman, jonka suunnittelijamme Linda Bergroth herätti henkiin japanilaishenkisellä, lämpimän minimalistisella paviljonki -tyyliin rakennetulla osastolla, Annika kertoo ja jatkaa: ”Yhdessä kumppaneidemme avulla pystymme luomaan uudenlaisia maailmoja ja inspiroimaan kodinomistajia.”

”Osastomme onnistui nostamaan kylpyhuoneen lattiakaivon designkannet uuteen valoon ja tarjoamaan kävijöille rauhallisen keitaan Habitaren vilskeessä, tämän vuoden Habitare teemaa ”Mind spaces” kunnioittaen. Olemme kiitollisia ja valtavan iloisia huomiosta, jota saimme osaksemme sekä tapahtuman yleisöltä että palkintojen muodossa”, kertoo Vieserin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Anna Elo. ”Iloksemme saimme tänä vuonna vastaanottaa sekä Sisustustoimittajat Ry:n Paras messuosasto -palkinnon että Habitaren kansainvälisten bloggareiden Paras -osasto – palkinnon. On hienoa, että laadukas kotimainen design kiinnostaa suurta yleisöä ja että kylpyhuoneiden sisustuksessa otetaan rohkeita askeleita kohti persoonallisia ja omaleimaisia ratkaisuja”.

Natural by Vieser-mallistomme perustuu luonnonmukaisuuteen. Osastolla esiteltyjen lattiakaivojen kansimateriaalit ovat Accoya (puu), Dekton (kivipuriste) ja ruostumaton, polttopulverimaalattu teräs. Toimintamme kulmakivinä ovat materiaalien pitkä käyttöikä ja kestävyys päivittäisessä käytössä sekä ympäristöystävällisyys. Design-elementiksi tarkoitettu kaivonkansi on suunniteltu aikaa kestäväksi, trendien ja tyylien vaihtuessa. Vieser tekee yhteistyötä kotimaisten eturivin muotoilijoiden, Aivanin Saku Sysiön ja Pentagon Designin Arni Aromaan kanssa. Osastolla kokonaisuuksia täydentämässä olivat myös kirkaslasiset suihkuseinät INR:stä sekä Volan mattavalkoiset hanat ja suihkut. Somisteina toimivat Made by Choisen huonekalut sekä Lapuan kankureiden tekstiilit.

Vieser on aidosti kotimainen designtuote. Tuotteemme on valmistettu jo vuodesta 1973 Kauhajoella Pohjanmaalla. Olemme kotimaassa markkinajohtaja lattiakaivojen valmistuksessa, toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa.

Vieser Habitareen liittyvissä julkaisuissa: The Northerly (Englanniksi) ja Finnish Design shop, Design stories

 

Lisätietoja:

 

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/fi

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi