Vieser Habitaressa Natural by Vieser -teemalla

Vieser Oy, Tiedote 28.8.2019

 

Kotimainen designlattiakaivoihin keskittyvä yritys Vieser on mukana Habitaressa Natural by Vieser-osastolla 6b58 AHEAD -alueella.

 

Linda Bergrothin suunnitelemalla yksinkertaisen kauniilla paviljonkiosastollamme kirkas päivänvalo paistaa japanilaishenkisessä, lämpimän minimalistisessa kylpyhuoneessa.

 

Tänä päivänä kylpyhuone ei ole vain paikka suihkulle, se on tila rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Se ilmentää asukkaan tyyliä ja toistaa hänen persoonaansa. Se sisustetaan täydellisen harkitusti katosta lattiaan: tunnelmalliseksi niin pinnoiltaan, materiaaleiltaan kuin valaistukseltaankin. Lattiakaivon kansi ottaa uuden roolin kylpyhuoneessa ja muuttuu näkyväksi design-elementiksi.

 

Natural by Vieser-mallistomme perustuu luonnonmukaisuuteen. Osastolla esiteltävät lattiakaivojen kansimateriaalit ovat Accoya (puu), Dekton (kivipuriste) ja ruostumaton, polttopulverimaalattu teräs. Tärkeää on materiaalien pitkä käyttöikä ja kestävyys päivittäisessä käytössä sekä ympäristöystävällisyys.

 

Puu elää uutta renesanssiaan sisustuksessa. Olemme tuoneet ensimmäisenä Suomessa puun käytön mahdollisuuden kylpyhuoneen lattiamateriaalina, joka täyttää myös tarkat talotekniikan vaatimukset. Tuotteet ovat aitoa puuta, täysin vastuullisesti tuotettuja ja niille on annettu luonnonmukainen Joutsen-merkitty käsittely. Aito puu tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalan alla, siksi se sopii hyvin tuotteisiimme.

 

Lisäulottuvuuden käyttöön tuo kansien modulaarisuus: asiakas sitoutuu valintaa tehdessään pidempiaikaisesti vain kannen muotoon. Asiakas voi itse vaihtaa kannen toisen sävyiseen tai toista materiaalia olevaan, samanmuotoiseen kanteen.

 

Tärkeä teema on myös ensiluokkainen ja harkittu muotoilu. Design-elementiksi tarkoitettu

kaivonkansi on suunniteltu aikaa kestäväksi, trendien ja tyylien vaihtuessa. Vieser tekee yhteistyötä kotimaisten eturivin muotoilijoiden, Aivanin Saku Sysiön ja Pentagon Designin Arni Aromaan kanssa.

 

Osastollamme on tilaisuus keskiviikkona 11.9. klo 13-15, paikalla Vieser -tiimistä Annika Jyllilä-Vertigans ja Design -kansiemme muotoilja Saku Sysiö. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja ständiin sekä nauttimaan kuplivasta juomasta.

 

Vieser on aidosti kotimainen designtuote. Tuotteemme on valmistettu jo vuodesta 1973 Kauhajoella Pohjanmaalla. Olemme kotimaassa markkinajohtaja lattiakaivojen valmistuksessa, toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa.

 

Lisätetoja:

 

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/fi

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi