Vieser mukana Design by Lauri -ohjelmassa

Vieser Oy, Tiedote, 8.10.2019 / kuva: Saku Tiainen

Vieserin design-lattiakaivot esillä upeissa Design by Lauri -ohjelman vapaa-ajan asunnoissa

Tänään TV5 -kanavalla, klo 21.00, käynnistyvässä Design by Lauri -ohjelmassa esitellään näyttävä valikoima Vieserin valmistamia kotimaisia design-lattiakaivonkansia. Sarjassa nähdään myös Lauri Ylösen ja muotoilija Saku Sysiön suunnittelema nelikulmainen ja tummaksi käsitellyistä Kebonypuusta valmistettu uutuus, Vieser Square, Kebony Bali edition -kansi.

Lauri Ylösen juontamassa ohjelmassa seurataan syksyn aikana, miten tunnettujen suomalaisten vapaa-ajankodit toteutuvat unelmista rakennusvaiheeseen ja lopulta valmiiksi vapaa-ajan kodeiksi. Mukana nähdään Ville Leinon ja Eveliina Alanteen, Toni Wirtasen ja Jannika B:n sekä Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen vapaa-ajankodit. Neljäntenä kohteena rakennetaan ystävysten, Tommi Korpelan ja Kari Hietalahden modernia kalastusmökkiä. Kaikkien rakennuskohteiden lattiakaivoratkaisut ovat Vieserin valikoimasta.

Kotimaisen Vieser Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Anna Elo, on innoissaan Design by Lauri -ohjelman kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

”Kylpyhuoneen voi viimeistellä upeilla design-lattiakaivoilla, mutta monille suomalaisille ne ovat vielä vieraita. Nyt voimme tarjota mahdollisuuden päästä kurkistamaan, miltä ratkaisumme näyttävät asennettuina oikeisiin kohteisiin ja minkälaisia sisustusunelmia niiden avulla on pystytty kylpyhuoneissa toteuttamaan”, Elo iloitsee.

Lattiakaivolla itämaista tunnelmaa

TV-sarjassa esiteltävä uutuus on Lauri Ylösen ja muotoilu- ja innovaatiotoimisto Aivanin Saku Sysiön yhteistyössä kehittämä Vieser Square Kebony Bali Edition -desinglattiakaivo. Sysiö ja Vieser Oy ovat vastanneet kannen teknisestä suunnittelusta, mutta Ylösen idearikkaus on nähtävissä kannen balimaisessa visuaalisuudessa. Kebony Bali Edition täydentää Vieserin Square-sarjaa, johon kuuluvat myös vaaleasta Accoya -puusta ja Dekton -kivipuristeesta valmistetut suurikokoiset kansimallit.

”Halusin luoda kannen, joka tuo mihin tahansa kylpyhuoneeseen balilaisen ulkosuihkun tunnelmaa. Se tuo suihkutilaan itämaista eksotiikkaa, mutta puu on myös kovin suomalainen materiaali”, Ylönen kertoo.

Kyseinen designkansi, Vieser Square Kebony Bali edition, on neliönmuotoinen ja 60 x 60 senttimetrin kokoinen kaivonkansi. Se on valmistettu tummasta, vettä kestävästä, vahvasta Kebony-puusta ja tyyliltään kansi muistuttaa japanilaisesta kylpylästä tuttua puurimoitusta. Ville Leinon ja Eveliina Alanteen kotiin keskittyvissä jaksoissa, jotka esitetään 19.11 ja 26.11, pääsee näkemään kannen asennettuna pariskunnan japanilaishenkiseen kylpyhuoneeseen.

Lattiakaivoa pystyy joko korostamaan tai häivyttämään

Ylösen ja Sysiön suunnittelema design-kansi tekee lattiakaivosta tilan katseenvangitsijan, mutta lattiakaivon voi myös häivyttää lähes näkymättömiin.

”Design by Lauri -ohjelmassa nähdään myös jo pidempään markkinoilla ollut Vieser Line -linjalattiakaivomallimme, joka on ylilaatoitettavissa ja täytettävissä esimerkiksi mikrosementillä. Kansi mukailee tilan lattiapintaa, jolloin kokonaisuudesta tulee yhtenäinen ja rauhallinen. Ainoastaan ohuet reunat paljastavat kaivon olemassaolon. Näin asiakas saa visuaalista vapautta ja vaihtoehtoja kylpyhuoneensa suunnitteluun”, Elo kertoo.

Vieser on valmistanut kotimaisia lattiakaivoratkaisuja Kauhajoella jo vuodesta 1973 lähtien. Vieser-lattiakaivoja on asennettu yli viisi miljoonaa kappaletta Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Viroon. Kaikki Vieserin valmistamat kaivotuotteet soveltuvat märkätiloihin ja ovat tyyppihyväksyttyjä.

 

Lisätietoja:

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

Anna.Elo@vieser.fi/fi

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi

Lisätietoja ohjelmaan liittyvästä muotoiluyhteistyöstä