Vieser mukana Tukholman messuilla uudistetulla Natural by Vieser -osastollaan

Vieser Oy, Tiedote 21.1.2020

Kotimainen designlattiakaivoihin keskittyvä yritys Vieser on mukana Stockholm Furniture and Light -messuilla, Tukholmassa 4. – 8. Helmikuuta, Natural by Vieser-osastolla C11:48.

Viime syksyn Habitare -messuilla esitelty, palkintoja kerännyt  Natural By Vieser -osasto on kasvanut ja uudistunut – ja se on valmiina esiteltäväksi Tukholmassa. Linda Bergrothin käden jälki näkyy tällä yksinkertaisen kauniilla paviljonkiosastolla, jossa kirkas päivänvalo paistaa lämpimän minimalistisessa, japanilaishenkisessä kylpyhuonemaailmassa.

Natural by Vieser -osasto on elää vahvasti tässä ajassa, jossa kylpyhuone ei ole vain paikka suihkulle, vaan tila rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Tänä päivänä kylpyhuoneet sisustetaan täydellisen harkitusti lattiasta kattoon: tunnelmalliseksi niin pinnoiltaan, materiaaleiltaan kuin valaistukseltaankin. Uudenlainen ajattelu antaa tilaa luovuudelle ja persoonallisille ratkaisuille, jolloin lattiakaivon kansi ottaa uuden roolin kylpyhuoneessa ja muuttuu näkyväksi design-elementiksi.

Vieserin osastolla esitellään luonnonmukaisen Natural by Vieser -teemaan kauniisti istuvia design -lattiakaivonkansia. Osastolla esiteltävät lattiakaivojen kansimateriaalit ovat Accoya (puu) ja laatoitettavissa kansissa Dekton (kivipuriste) sekä kylpyhuoneeseen soveltuva lattialaatta. Tärkeää on materiaalien pitkä käyttöikä, kestävyys päivittäisessä käytössä sekä ympäristöystävällisyys.

Puu elää uutta renessanssiaan sisustuksessa. Olemme tuoneet ensimmäisinä pohjoismaissa puun käytön mahdollisuuden kylpyhuoneen lattiamateriaalina, joka täyttää myös tarkat talotekniikan vaatimukset. Tuotteet ovat aitoa puuta, täysin vastuullisesti tuotettuja ja niille on annettu luonnonmukainen käsittely. Puupinta tuntuu pehmeältä ja lämpimältä jalan alla, siksi se sopii hyvin tuotteisiimme.Tärkeä teema on myös ensiluokkainen ja harkittu muotoilu. Design-elementiksi tarkoitettukaivonkansi on suunniteltu aikaa kestäväksi, trendien ja tyylien vaihtuessa. Tähän tuo oman lisänsä kansien modulaarisuus: asiakas sitoutuu valintaa tehdessään pidempiaikaisesti vain kannen muotoon. Asiakas voi itse vaihtaa näkyvän osan, eli kannen, toisen sävyiseen tai toista materiaalia olevaan, samanmuotoiseen kanteen – mitään muuta kaivon osaa ei tarvitse vaihtaa – eikä siten tarvita kallista remonttia.

Osastollamme C11:48 järjestetään tilaisuus tiistaina 4.helmikuuta, klo 14 – 15. Vieser -tiimistä paikalla on Annika Jyllilä-Vertigans (CEO) sekä designkansien suunnittelijamme, Saku Sysiö. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja osastoomme sekä nauttimaan kuplivasta juomasta.

Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Vieserin tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Natural by Vieser -messuosasto on tehty yhteistyössä kumppaneidemme kanssa:

Dekton seinä- ja lattiamateriaali I Cosentino

Accoya -designkannet I Novenberg

Vola suihkut

INR suihkuseinät (turvalasi)

ABL (Ce.Si Ceramica Cotone -laatat)

Kärävä haapapaneelit

Lisätietoja:

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

anna.elo@vieser.fi/fi

+358 40 581 2567

Metsänneidonkuja 8

02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi/fi