Vieserin toiminta koronavirustilanteen aikana

Tiedote 19.3.2020

Hyvä asiakkaamme ja kumppanimme,

Vallitseva poikkeuksellinen koronavirustilanne aiheuttaa huolta ja paljon kysymyksiä. Haluamme kertoa, että seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia koronaviruksesta ja pyrimme haastavasta tilanteesta huolimatta palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

TAPAAMISET
Asiakkaidemme, kumppaniemme ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten olemme ohjeistaneet henkilökuntamme ensisijaisesti palvelemaan teitä laadukkaalla etäopastuksella missä mahdollista ja toisaalta henkilökohtaisen kontaktin ollessa välttämätöntä, pitämään ehdottoman hyvää huolta hygieniasta, ja näiden töiden osalta tarkkailemaan omaa vointiaan huolellisesti ja mikäli vähäisimpiäkin flunssaoireita ilmenee, pysymään kotona. Otamme Teihin yhteyttä ennen sovittuja tapaamisia ja sovimme menettelytavoista.

TOIMITUKSET
Tällä hetkellä tuotteidemme saatavuudessa ei ole muutoksia ja tehtaamme ja kuljetusliikkeet toimivat normaalisti. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla kaikista muutoksista.

TAPAHTUMAT
Tässä tilanteessa olemme luonnollisesti joutuneet perumaan osallistumisemme kaikenlaisille messuille sekä asiakas- kumppani- ja koulutustapahtumiin, toistaiseksi. Seuraamme tässäkin tilanteen kehittymistä ja noudatamme hallituksen ja terveysviranomaisen ohjeita.

YHTEYDENOTOT JA ASIAKASTUKI
Voitte olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöönne kaikissa mieltänne askarruttavissa kysymyksissä. Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostin välityksellä: Yhteystietomme löytyvät Web – sivuiltamme www.vieser.fi/fi ja yleinen sähköposti toimii edelleen asiakasneuvonnassa ja vastaa kysymyksiinne: vieser@vieser.fi/fi.

Tavoitteenamme on aktiivisella yhteydenpidolla rajoittaa koronaviruksen haitallisia vaikutuksia projektien toteutukseen.

Toivotamme teille hyvää vointia ja toiminnan sujuvuutta näinä poikkeuksellisina aikoina.

Parhain terveisin,

Vieseriläiset