Vieser Line tuoteuutuudet

Vieser Line -tuoteperhe kasvaa

Meillä on heti vuoden alusta iloisia uutisia. Nousukiidossa oleva kotimainen linjalattiakaivomme Vieser Line laajentaa valikoimaansa. Vankan suosion saaneen Vieser Line laattakannen lisäksi vaihtoehtona on ollut tyylikkään eleetön rosterinen kansi. Nyt tämä kansiperhe kasvaa, sillä lisäsimme pituuksia Core -kansimalleihimme, ja toimme samalla markkinoille upean mustan vaihtoehdon.

Vieser Line Core Black

Vieser Line Core Black on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on polttopulverimaalattu mattamustaksi. Musta kansi on upea vastinpari esimerkiksi mustille suihkukokonaisuuksille. Kaikki Core- mallit ovat kestäviä ja miellyttäviä jalan alla, ja niiden päällä on turvallista seistä, koska kansi pysyy lujasti paikallaan ja kestää käyttöä sijoituspaikasta riippumatta. Myös tämä malli – kuten kaikki muutkin pikkukansista suuriin design-kansiimme – on yhteensopiva kaikkien Vieser One kaivojemme kanssa. Käyttövarmuus on siis taattu.

Kylpyhuone ilman kompromisseja

Kasvatimme koko Core-perhettä neljään eri kokovaihtoehtoon, jotta kylpyhuoneen suunnittelussa olisi entistä enemmän vapautta toteuttaa haluttuja ratkaisuja. Kaikkia Core-malleja saa nyt seuraavissa mitoissa: 700, 800, 900 ja 1000 mm.
Niin rosteriset kuin laatoitettavat Vieser Line -linjalattiakaivot voidaan sijoittaa turvallisesti ja joustavasti mihin tahansa kylpyhuoneen lattiassa. Kiinni seinään, seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa ja useita vierekkäin. Suunnittelussa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja.

Lue lisää: Linjalattiakaivo pelasti kylpyhuoneunelman
Lue lisää: Vieser Line linjalattiakaivot

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.