Vieser Simply smart living

Vieser vahvistuu Pohjoismaissa

Vuoden alku on tuonut meille uusia vahvistuksia Pohjoismaihin. Olemme lujittaneet läsnäoloamme Ruotsissa ja Norjassa kahden uuden osaajan voimin.

Oskar Schannong, Technical Sales Manager Scandinavia, tuo vahvistusta tekniseen myyntiimme Ruotsissa ja Norjassa. Oskarilla on vuosien vankka kokemus LVI-alan tekniseltä puolelta ja hän tuo kaivattua paikallista tietämystä tiimimme tueksi.

Per Arild Alfheim, Area Sales Manager Norway, vahvistaa myyntiämme Norjassa. Per Arild on pitkän linjan myynnin ammattilainen, ja hänellä tulee olemaan tärkeä rooli Norjan markkinoiden kasvussa.

Olemme vahvan kasvun tiellä Pohjoismaissa, ja nämä lisävahvistukset joukkoihin tuovat meille lisäkyvykkyyttä palvella myös Ruotsin ja Norjan asiakkaita sillä luotettavalla palveluvarmuudella, mihin olemme Suomessa sitoutuneet jo vuosikymmeniä. On hienoa aloittaa uusi vuosi kasvavalla ja motivoituneella tiimillä.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.