Thérèse Cedercreutz Vieserin hallitukseen

Thérèse Cedercreutz, Senior advisor, strategy M.Sc. (Econ.) liittyi Vieserin hallitukseen 25.1.2021 alkaen.

Thérèsella on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta, strategiasta, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Hän on johtanut liiketoimintaa sekä Globaalilla että EMEA-tasolla ja keskittynyt erityisesti liiketoiminnan kasvuun ja muutokseen, brändin pääoman rakentamiseen ja merkitykselliseen johtamiseen.

Viimeiset kuusi vuotta Thérèse on työskennellyt liiketoimintastrategiakonsulttina tukemassa yritysjohtoa niiden tulevaisuuden haasteissa, erityisesti merkityksellisen johtamisen ja tulevaisuuden kasvun teemoista.

”Olemme erittäin iloisia ja innoissamme saadessamme Thérèsen mukaan matkallemme. Näemme tämän loistavana mahdollisuutena kasvattaa ja kehittää osaamistamme, laajentaa näkökulmaamme ja haastaa itseämme tulevissa pyrkimyksissämme. Nykyisessä hallituskokoonpanossamme on nyt vankka ja monipuolinen kokemus sekä ammattimaisesta LVI-liiketoiminnasta että suunnitteluvetoisesta arvonluonnista ja brändin rakentamisesta”, sanoo Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Lisätietoja:

Annika Jyllilä-Vertigans, CEO
annika@vieser.fi/fi

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa