Vieser & design

Annika Jyllilä-Vertigans Design Forum Finlandin hallitukseen

Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans on valittu suomalaista muotoilua edistävän Design Forum Finlandin hallitukseen. Design Forum Finland tukee suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kasvua, kansainvälistä kilpailukykyä ja menestystä edistämällä muotoilun käyttöä erityisesti strategisella tasolla.

Vieser on viime vuosina Jyllilä-Vertigansin johdolla nostanut muotoilun vahvasti strategiansa ytimeen, ja lähtenyt systemaattisesti kehittämään design-osaamista organisaatiokyvykkyydeksi.

Vieserin vahvasta panostuksesta muotoiluun ja design-yhteistyöhön syntyi Vieserin design -kaivomallisto, ja onnistumisesta tässä kehityksessä kertoo viime vuonna
Fennia Prize 20 -muotoilukilpailussa innovatiiviselle Accoya -puusta valmistetulle Vieser Dot – lattiakaivon kannelle myönnetty kunniamaininta.

”Astun innoissani näihin saappaisiin omalta osaltani tukemaan suomalaisia yrityksiä valjastamaan muotoilua strategiseksi kyvykkyydeksi ja kasvun moottoriksi. Maailma ympärillämme muuttuu ja asiakastarpeet sen mukaisesti. Erinomainen toiminnallisuus on tuotteissa tärkeätä mutta enenevässä määrin toiminnallinen laatu on odotusarvo, ei enää kilpailuetu. Uudenlaista asiakasarvoa luotaessa tarvitaan myös uudenlaista ajattelua, uusia kontakteja ja monipuolista osaamista. Näiden asioiden sanansaattajana Design Forum Finland tekee kerrassaan hienoa työtä. On minulle suuri ilo ja kunnia päästä DFF hallitustyön kautta jatkamaan minulle perheyrittäjänä tärkeätä työtä – auttaa omalta osaltani edistämään suomalaisten yritysten arvonluontia ja kasvua.” Annika Jyllilä-Vertigans kommentoi.

Lisätietoja:

Anna Elo, Head of Marketing and Communications
anna.elo@vieser.fi/fi
+358 40 5812567

Lisätietoa Design Forum Finlandista

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa