Vieseriltä markkinoiden matalin lattiakaivo

Vieserin tehokas ja toimiva Vieser One -kaivoperhe täydentyy tänään uudella, extra matalalla kaivolla. Extra matalan kaivon korkeus on vain 69 mm ja sen virtaama, kompaktista koosta huolimatta, on 1,2 l/s.  Kaivon liitoskoko on DN50 ja siinä on myös yksi DN32 sivuliitosmahdollisuus.

”Näemme lähitulevaisuudessa rakennusmarkkinan kysynnän ja tarpeiden kohdistuvan voimakkaasti korjausrakentamiseen sekä erityisesti linjasaneerauksiin. Olemme siksi halunneet tuoda markkinoille kaivon, joka pystyy vastaamaan erityisen matalien rakenteiden vaatimuksiin” toteaa Vieserin Myyntijohtaja, Marko Kojo.

Vieser One extra matalan kaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, missä suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista. Kaivossa on innovatiivinen kalvovesilukkoratkaisu, joka on käytössä hygieeninen ja hiljainen.

Yhteensopiva Vieser designkansien kanssa

Vieser One extra matala lattiakaivo on luonnollisesti yhteensopiva kaikkien Vieserin designkansiratkaisujen kanssa. Mataluus tuo järjestelmään merkittävää etua, esimerkiksi linjalattiakaivon osalta päästään markkinoiden matalimpaan, sivuliitännälliseen linjalattiakaivoratkaisuun (kokonaiskorkeus, raakalattiapintaan 90 mm).

”Vieser on aina pyrkinyt ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Kuuntelemme tarkasti palautetta ja ideoita kentältä – ammattilaisilta, jotka suunnittelevat märkätiloja ja asentavat lattiakaivoja. Toisaalta haluamme myös vastata loppuasiakkaidemme toiveisiin” vahvistaa Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Tutustu Vieser One extra matalaan kaivoon tuotesivuilla: Vieser One vaakakaivo DN50 1×32 extra matala valutuilla

Tuote on saatavana sekä valutuilla että ilman.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.