Kansivalikoima uudistui

Kestävät kotimaiset saivat uuden ilmeen

Vieser uudisti koko lattiakaivon neliökansien valikoimansa tänä keväänä. Kuten Vieserin muutkin tuotteet, kansivalikoimakin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.

Tyyppihyväksyntä takaa kestävyyden

Tyylikkään muotoilun ohella toimintavarmuus on ominaisuus, josta emme tingi. Uusien kansien pitkäjänteisen kehitystyön tulos on kansien tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa jopa 300 kg:n kestävyyden, ja kansilla on testatusti erinomaiset virtausominaisuudet. Mallin jokainen kansi on luja ja kestävä jalan alla, ja kansi pysyy tukevasti paikallaan vuodesta toiseen.

Kansien myyntipakkaus sisältää joko muovikehyksen tai säädettävän teräskehyksen. Säädettävällä teräskehyksellä on asennustyössä merkittävä etu. Se helpottaa laatoitustyötä huomattavasti, koska teräskehystä voidaan säätää jopa 15 mm sivuun lattiakaivosta, jolloin kokonaissäätöalue on asennettaessa jopa 30 mm.

Mustalla kannella persoonallisuutta kylpyhuoneeseen

Musta on tämän hetken yksi suosikkiväreistä kylpyhuoneen hanavalinnoissa. Vieserin uuden kansivalikoiman helminä löytyy kaksi mustaa kansimallia. Kansien materiaalit ovat samaa lujaa ruostumatonta terästä mustaksi pulverimaalattuina. Musta kansi tuo mustien suihkukokonaisuuksien kanssa kaunista yhtenäisyyttä kylpyhuoneen sisustukseen.

Designia läpi koko valikoiman

”Vieser on viime vuosina panostanut paljon suomalaiseen designiin tuotteissaan, ja halusimme tämän kansiuudistuksen myötä tuoda uutta ilmettä ja ripauksen luksusta myös näihin perusvalikoimaksi miellettyihin tuotteisiin. Musta vaihtoehto on hieno lisä valikoimaan, ja tuo mahdollisuuden yhtenäistää myös tätä trendiväriä suosivan kylpyhuoneen sisustusta.”
kertoo Vieserin Head of Products and Design, Janina Ollberg

Kaikki kannet ovat yhteensopivia Vieser One -lattiakaivojen kanssa, ja luotettavan toimintavarmuuden vuoksi Vieser takaa lattiakaivotuotteilleen 10 vuoden järjestelmätakuun.

Uudet kannet ovat saatavilla kesäkuussa.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.