Vieser mukana Lohjan 2021 Asuntomessuilla

Tämän kesän asuntomessut järjestetään Lohjalla järvimaisemissa Hiidensalmen asuntomessualueella. Pääteemoina messuilla on tänä vuonna kestävyys, sujuva arki ja kokonaisvaltainen hyvä olo.

Teemat ovat hyvin esillä rakentamisen ratkaisuissa. Alueen pientalojen joukossa on useita puurakenteisia taloja, joiden hiilijalanjälki on pieni. Tämän lisäksi monissa kohteissa on pyritty mahdollisimman muovittomaan rakentamiseen, ja materiaaleina on sen sijaan suosittu esimerkiksi puukuitua.

Kotimainen Vieser Line -linjalattiakaivo on ollut valinta monen messutalon kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneissa on käytetty kauniita materiaaleja, ja yhtenäisiin pintoihin ja suuriin laattoihin sopiva Vieser Line on nähtävillä hyvin monipuolisesti niin laatoitettuna kuin hartsilla täytettynä. Myös Vieserin yksi uusimmista innovaatioista, Vieser Flip, on nähtävänä yhdessä kohteessa. Lisätietoja messutaloista löydät Asuntomessujen sivuilta.

Vieser Line linjalattiakaivoihin voi käydä tutustumassa seuraavissa kohteissa:

8. Talo Sensu

13. Jukkatalo Jalava

16. Designtalo Idyll

Vieser Flipiin voi käydä tutustumassa myös Designtalo Idyllissä.

Messut ovat auki 9.7.-8.8.2021, ja kuten viime vuonnakin, messuvierailulle on varattava aika lipunoston yhteydessä.

Vieserin messukohteisiin voi tutustua tarkemmin täällä.

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin – sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.