Kaunista viimeistelyä kansilla

Vieserin lattiakaivot täydentävät upeat kylpyhuoneet useissa Franssilan urakoimissa kohteissa.

Pirkanmaalainen märkätilaremontteihin erikoistunut Franssila kylpyhuoneet Oy on jo vuosien ajan toteuttanut näyttäviä, erilaisia kylpyhuonekokonaisuuksia. Yrityksen 99 % asiakastyytyväisyys kertoo laadusta ja ammattitaidosta. Myös Vieser on päässyt osaksi useita upeita kylpyhuonekokonaisuuksia. Kylpyhuoneita korostaa perinteikkäiden Vieser neliökansien lisäksi Vieser Line linjalattiakaivot. Näillä kansivaihtoehdoilla on saatu kylpyhuoneet viimeisteltyä upeiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Vieser Line taipuu moneen erilaiseen viimeistelyyn sekä sijoittamiseen kylpyhuoneessa. Tyypillisimmin se asennetaan seinää vasten, jolloin lattian kaadot voidaan toteuttaa yhteen suuntaan. Tämä mahdollistaa nykyään suositun isokokoisen lattialaatan käytön. Kaivon sijainti voi olla täysin kiinni seinässä tai hieman irti seinästä – valinnan voi tehdä puhtaasti visuaalisin perustein, sillä molemmat asennustavat ovat yhtä varmoja ja turvallisia.

Kohteiden Vieser Line linjalattiakaivonkannet on päällystetty kahdella eri tavalla. Ensimmäisessä kohteessa linjalattiakaivo on laatoitettu samalla laatalla, mitä on kylpyhuoneen lattiassa käytetty. Vieser Line on mahdollista myös pinnoittaa esimerkiksi hartsipinnoitteella, kuten toisessa kohteessa on tehty. Hartsipinnoitteella kylpyhuoneeseen on saatu harmoninen ja rauhallinen tunnelma. Samaa tunnelmaa tukee Vieser Line linjalattiakaivo, joka on päällystämällä pystytty häivyttämään lähes näkymättömäksi. Näissä ratkaisussa ei siis olla jouduttu tinkimään ulkonäöstä eikä toimivuudesta, sillä tämän kauniin linjalattiakaivon toimivuudesta vastaa kannen alta paljastuva perinteinen Vieser One kaivo.

Tutustu Franssila kylpyhuoneet tarinaan ja lue heidän blogiaan Franssila kylpyhuoneet Oy nettisivuilla. Kauniita referenssikuvia pääset ihastelemaan lisää Instagramissa sekä Facebookissa.