Kompakti koti isommallekin perheelle

Jukkatalon Tuulia kohosi Asuntomessujen juhlavuoden messualueelle Tuusulan Rykmentinpuistoon.

Kesällä 2020 Asuntomessut täyttivät 50-vuotta ja juhlavuoden messut järjestettiin Tuusulassa. Rykmentinpuistoon nousi toinen toistaan upeampia rakennuksia, joista koostui vuoden 2020 Asuntomessualue.

Yksi upeista kohteista on Jukkatalon Tuulia. Talo on suunniteltu ja rakennettu kuvitteelliselle perheelle, jossa asuvat on kotona työskentelevä taitelijaäiti ja paljon työn vuoksi matkusteleva isä, sekä heidän pieni vauvansa.

Talossa tärkeintä oli, että siitä saadaan valoisa, tyylikäs ja ennen kaikkea toimiva. Ensimmäisen kerroksen kylpyhuoneessa on jatkettu koko talon läpi jatkuvaa neutraalia ja luonnollista värimaailmaa. Isot hiekan väriset laatat luovat kylpyhuoneeseen rentouttavan ja luonnonläheisen tunnelman.

Alakerran kylpyhuoneessa lattiakaivoksi on valittu kaksi Vieser Line -linjalattiakaivoa. Kahdelle suihkulle on molemmille asennettu omat linjalattiakaivot viimeistelemään kylpyhuoneen kauniiksi kokonaisuudeksi. Yksikin linjalattiakaivo riittäisi turvallisesti poistamaan veden kylpyhuoneesta, sillä yhden Vieser Line -kaivon kapasiteetti on riittävä kahden suihkun veden poistoon.

Referenssit

As Oy Nokkalan Seaside

Katso esittely

As Oy Turun Pääskynpesä

Katso esittely

Hotel Riverton

Katso esittely