Luonnon rauhaa lapsiperheen kodissa

Luonnon harmoniaa hehkuvassa Dekotalo Ruuti -nimisesä kohteessa ei tingitty toimivuudesta eikä laadukkuudesta.

Toni Wirtasen ja Jannika B:n laatikko rinteeseen -teemalla toteutettu kakkoskoti ja rakennusprojekti esiteltiin syksyllä 2019, TV5llä, Design by Lauri -nimisessä, Alvardagin uudiskohteita ja niiden rakennusprojekteihin keskittyvässä ohjelmassa. Pariskunta on kylpyhuoneessaan päätynyt valitsemaan Vieser Line linjalattiakaivon ylilaatoitettavalla kannella. Näin saatiin luotua kaunis, yhtenäinen lattiapinta, johon lattiakaivo melkeinpä häviää -vain kaivon reunat paljastavat sen olemassaolon. Upea, kallion kuviota muistuttava seinälaatta nousee esiin kauniina elementtinä muuten rauhallisessa ja luonnonläheisessä pesutilassa.

Vieser Line linjalattiakaivon ominaisuudet käytössä ovat erinomaiset. Kaivo puhdistaa itse itseään ja sen virtaama on todella hyvä -mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että vesi poistuu nopeasti kaivoon ja pois kylpyhuoneesta. Huoltoväli on todella pitkä – ja kun puhdistus tulee ajan saatossa vastaan, sekin käy kädenkäänteessä, ilman erityistä osaamista tai työkaluja.

Tässä kohteessa kaivo asennettiin suoraan kiinni suihkutilan takaseinään – muut asennusvaihtoehdot ovat asennus hieman irti seinästä tai keskelle lattiaa. Asiakas voi tehdä kaivon asennuspaikan valinnan puhtaasti visuaalisin perustein – vesieristyksen suhteen Vieser linjalattiakaivo on yhtä varma ja turvallinen asentaa näille kaikille paikoille.

Lisätietoa Design by Lauri TV – ohjelmasta ja sekä Vieserin ja Alvardagin muotoiluyhteistyöstä löydät täältä.

Yleiskuvat kohteesta: Kuvagalleria Kotka

Kuvat Vieserin tuotteista: Lauri Laukkanen.

Vieser Line, ylilaatoitettu linjalattiakaivo